Férjetek mit szólt, mikor megtudtátok, hogy kisfiatok lesz?
Figyelt kérdés
Enyém nagyon fiút akart. Az is lett, imádja is nagyon. Még csak pici baba, de bármit megtesz vele kapcsolatban. Szerintem mésőbb is jó kapcsolatuk lesz. Bevallom, én is inkább fiúra vágytam, nagy volt az öröm, mikor láttuk az utrahangon a kukacát.:) Szerintem, ha lány lenne, akkor csalódott volna magában és űr maradt volna az életében. Leoltások nem kellenek, ha valaki lányt akart vagy lánya van, annak nem kell válaszolni.2022. aug. 25. 20:41
21/25 anonim válasza:
Örült, mert már volt egy lányunk, és szerette volna, ha lányunk és fiunk is születik. De akkor is örült volna, ha a második is kislány lett volna, annyira azért ez nem volt nálunk központi kérdés. Teljesen egyformán foglalkozik a két gyerekkel, mindkettőt nagyon szereti. Őszintén szólva nekem a belem kifordulna tőle, ha azt látnám, hogy bármelyik gyerek fontosabb neki a neme miatt. Valószínűleg már nem lennénk házasok, mert megutáltam volna.
22/25 anonim válasza:
Roppant bamba és döbbent arcot vágott. Akárcsak én. Úgy gondoltuk, most már a harmadik is lány lesz. Aztán mégsem. :)
23/25 anonim válasza:
(Páromnak már van egy lánya az előző kapcsolatából.)
Mi lányt szerettünk volna, de a 12. heti ultrahangon mondták, hogy inkább fiúnak tűnik. Összenéztünk, hogy “mi?!”
Vizsgálat után kimentünk, meredtünk magunk elé, majd megszólalt: “úristen, fiunk lesz.. mit kezdünk vele?”
Aztán bementünk hazafele menet egy játékboltba, ahol látott kisautókat, legót, katonás játékokat, és akkor beléhasított a felismerés, hogy ja, hát végülis ő is pasi, és hogy imádott ilyenekkel játszani.. Szóval a mit kezdünk vele? kérdés 1-1,5 órán belül megoldódott, és örömmel készülünk a kisfiunk érkezésére :D
25/25 anonim válasza:
Várt rá, megérkezett. Szereti, imádja, gondoskodik róla, jó példát mutat neki. Ennél nem is kell több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!