Milyen érzés töltött el mikor megtudtátok ki lakik bent?
Fiú-lány?
21 hetes vagyok, kisfiam lesz elvileg.
Egészséges és örülök neki hogy fiam lesz.
32. héten tudtuk meg a nemét a férjem állati kiváncsi volt bár fiút sejtettünk... nekem mindegy volt szerettem igy is úgy is ... -utálom a rózsaszint igy nem vettem semmi ilyen szinüt hanem bézst meg zöldet ami azért jöl jött-...
szóval örültünk de inkább annak amikor anyósom mondta hogy ne haragudjatok már de ő mindig kislánynak képzelte el...
Mind a ketten úgy voltunk vele, hogy kicsit talán jobban örültünk volna lánynak. A 15. héten már láttuk a 4D ultrahangon, hogy fiú lesz. Annyira beterpesztett, hogy tök egyértelmű volt. Ahogy végeztem, mentem dolgozni, és örömmel, telipofás vigyorral újságoltam bent mindenkinek, hogy kisfiam lesz, kisfiam lesz! :)
Párom csinált is egy aranyos videót róla: http://www.youtube.com/watch?v=JjdHZh-2sTs
Aranyos nagyon film is szöveg is...
a zene nem Bizet??? arra emlékeztet.
Én kisfiút szerettem volna egy picit jobban, férjemnek mindegy volt. Lány lett. Imádom, de kellett 2 nap az uh után, hogy belenyugodjak. Mindenki mondta, hogy én olyan tipikus fiús anya vagyok:), de persze lányom van.
Ha esz kistesó. kislány szeretnék újra :)
Nekem mindegy volt, párom kislányt akart (ahogy az egész család annak szurkolt). Én azt mondtam végig hogy bár mi lesz nagyon fogok örülni, de ici-picit csalódok is.
18 hetesen megmondták hogy kislány az ultrahangon még a könnyem is kifolyt, aztán 1szer-2szer aznap végigfutott az agyamon hogy nem kisfiú, de pár óra múlva már nem is tudtam volna elképzelni magam mint fiús anyuka :):) pedig aztán akkor még abszolút nem volt 100%:)
Utána már annyira lányt vártunk, hogy fiú nevünk abszolút nem volt :) apa mondta a szülőszobán, hogy mi lesz ha még is fiú, kapja az ő nevét és 2 napon belül meg tudjuk változtatni :) Ő már most tervezi lányunknak a kishugit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!