Anyukák, milyen érzés volt, mikor megtudtátok a babátok nemét? Mi volt az első érzésetek? És apukának?
elsőnél lányt vártunk fiú lett. Én nem voltam annyira csalódott mert éreztem elejétől hogy fiú lesz és gondoltam majd a második lesz lány. A férjem kicsit csalódott volt.
A másodiknál lányt vártunk lány is lett, életem egyik legboldogabb pillanata volt, nem reménykedtem benne hogy ekkora szerencsém lehet:)))
A harmadiknál lányt vártunk de fiú lett, a férjem nem volt csalódott, én sajnos bár ciki- de hetekig nem hittem el.
Én eleve tartottam az egész gyerekvállalástól, és csakis kislányt tudtam elképzelni. Mikor közölte a doki az ultrahangon, hogy lát egy kukit, totál pánikba estem, úgy szívből megrökönyödve felnyögtem a vizsgáló asztalon (így utólag belegondolva tök gáz voltam).
Apuka örült, a reakciómon viszont - utólag bevallva - teljesen kiakadt (mondjuk joggal, de akkor még fogalmam sem volt, hogy az anyaság ilyen jó dolog :) ).
Azt ugye mondanom sem kell, hogy a legeslegeslegjobban a világon őt imádom :)))!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!