Ikresek! Nagyon kétségbe estetek, amikor megtudtátok? Vagy egyből örültetek neki?
Életem egyik legszebb perce volt, és a férjem is lehidalt a boldogságtól. Sosem értettem, miért kéne ezen kétségbe esni, és határozottan elutasítottam mindenféle "hát nem irigyellek" kezdetű negatív beszólást. (dehogynem irigyelnek... :))
Most egy babánk lesz, és nagyon fáj, mikor ilyen kérdéseket kapok: "de most csak egy lesz, ugye? hála égnek!" Mire azt mondom, hogy a kettő sem lett volna baj, akkor meg úgy csodálkoznak! Szerintem nagyon udvariatlan dolog ilyesmire negatívat mondani.
Kettős érzelem?
Mint mikor veszel egy új autót,és anyósod lezuhan a szakadékban vele:)
Bocsi,de nem tudtam kihagyni:)
Szóval viccet félre téve.Én pl nagyon örültem volna neki akkor,de most,hogy a fiam 9 hónapos,és vele se bírok néha.Hát...
Végül is lehet,hogy sok bajjal jár,de én nagyon örülnék neki.Igaza van a kettesnek.
Oké.A "baj"szót félre értettétek.Arra gondoltam,hogy aggódással jár.Pl.az enyém most kezd járni,és folyton elesik,beveri a fejecskéjét,és kettővel meg picit nehezebb.
Természetesen egy baba is hatalmas áldás nem hogy kettő.Én is szerettem volna,de nekem nem adatott meg sajnos,és igen irigylem azokat akiknek ikrei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!