Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiú vagy lány gyereket szeretn...

Fiú vagy lány gyereket szeretnétek vagy szerettetek volna és miért?

Figyelt kérdés
Nyilván a legfontosabb,hogy egészséges legyen de mindenki szíve mélyén jobban szeretné az egyiket. Elvileg általában az apák fiút szeretnének ez mennyire volt igaz rátok és miért?
2022. aug. 21. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyikből szerettem volna egyet, lehetőleg fiú-lány sorrendben. Nyilván mindegy lett volna, csak egészséges(ek) legyen(ek), de titkon ebben reménykedtem kicsit. Nem tudom, engem valaki valahol nagyon szerethet, valami felsőbb hatalom (nem hiszek az ilyesmiben amúgy, mielőtt kapnám az ívet 😃), de így ahogy leírtam, össze is jött. 6 éves a fiam, 2 a lányom, nem tervezünk többet.
2022. aug. 22. 09:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Lányt, és a férjem is. Azért mert valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy kisfiúval mit kezdenék, körülöttem inkább nők voltak egész életemben, és úgy érzem, egy kislányt jobban meg tudnék érteni. Érdekes, hogy a férjem körül meg pont fiúk-férfiak voltak, mégis inkább lányt szeretett volna mindig.
2022. aug. 22. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt megtudtam, hogy kislányunk lesz, előtte mindig fiús anyukának képzeltem magam. Azóta 2 éves, és imádom, el sem tudom képzelni milyen lenne egy fiúval.

Most várandós vagyok a kistesóval, és kislányt szeretnék újra. Persze nyilván az a legfontosabb hogy egészséges legyen. De úgy gondolom hogy egyszerűbb lenne 2 lánnyal.

Férjem elsőre és másodikra is lányt szeretne és szeretett volna. Elsőre bejött :)

2022. aug. 22. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Lányt. Butaság, de a párom családjában hagyomány a Tamás név, és én nagyon nem szerettem volna, hogy ez legyen a neve. Lány lett. :)
2022. aug. 23. 03:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább lányt. Valahogy nyugodtabbnak, könnyebben kezelhetőnek látom a lányokat. Pedig én sem vagyok egy nagyon csajos nő, de ha már választani kell, akkor inkább Jégvarázs mint Verdák, inkább babázás mint kisautózás vagy lövöldözős játékok. A lány ruhák aranyosabbak is szerintem. De amúgy fiúnak is biztos ugyanúgy örültem volna, nem olyan fontos ez.

A férjem inkább fiút akart. Szerinte egy lányt jobban kell félteni, a fiú viszi tovább a nevet, és jobban lehet vele "fiús" dolgokat csinálni (pl foci).

Végül lány lesz, most már 100%-ra mondták. Én nagyon örülök neki, és pár hét alatt a férjem is átállt fejben a lányos apa szerepre. Most már azt tervezi, hogy majd milyen vagány lesz ha együtt focizik a lányával.

2022. aug. 23. 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!