Fiú vagy lány gyereket szeretnétek vagy szerettetek volna
és miért?
Figyelt kérdés
Nyilván a legfontosabb,hogy egészséges legyen de mindenki szíve mélyén jobban szeretné az egyiket. Elvileg általában az apák fiút szeretnének ez mennyire volt igaz rátok és miért?
Mindketten lányt szerettünk volna. Én azt tapasztaltam, hogy hosszútávon a lányoknak általában szorosabb a kapcsolatuk az anyjukkal. Persze ez nem mindenkinél van így, de én ezt láttam a környezetemben, és a kamasz lányommal is ezt érzem. Nem gyakran látom a fiú barátait az anyjukkal közös programokra menni, sportolni, stb.
2022. aug. 21. 21:20
2/15 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz, az okok is, hasonlóak. Szintén azt látom, hogy felnőttként a lányok azok, akik szorosabb kapcsolatban maradnak a szülőkkel, illetve az apai nagyszülők 99%-ban háttérbe vannak szorítva az anyuka szülei mellett.
Nyilván vannak kivételek, de alapvetően én is ezt látom a környezetemben.
De egyébként fiunk lett :D Akit szeretünk, imádunk mindennél jobban, csak néha rossz arra gondolni, hogy hacsak nem születik lányunk, akkor 30 év múlva talán pont mi fogunk mindenből kimaradni, és hogy neki feltehetően nem lesz igénye olyan szoros kapcsolatra, mint nekünk, vagy mint a lányoknak általában.
2022. aug. 21. 21:34
3/15 anonim válasza:
Én fiút is és lányt is szerettem volna. A lány már megvan 🙏 Nem gondolkodtam még rajta, hogy melyikre miért vágyom. Az első két válaszolónak egyébként szerintem teljesen igaza van. (Nem is értem miért nem volt hasznos a válaszuk. Gondolom az enyém sem lesz az 😂🤷♀️)
2022. aug. 21. 22:13
4/15 anonim válasza:
Fiut akartam mert allitolag konnyebb veluk sokminden meg valamiert nem tunnek olyan kis rafinaltnak. Lanyom lett de nem banom persze imadom. Nem lesz tobb gyermekem de elfogadtam.
2022. aug. 21. 22:48
5/15 anonim válasza:
Ha muszáj lenne szülnöm, akkor inkább fiút szeretnék. Gyűlölöm a nők többségét. Már oviban is a lányok voltak a gonoszabbak átlagban, ez a munkahelyemen is így van.
2022. aug. 21. 23:16
6/15 anonim válasza:
Mindenképp fiút szerettem volna és az is lett. Nem tudnám egy lánnyal elképzelni magam, ráadásul egy férfinek az élet sok területén jobbak a lehetőségei.
2022. aug. 22. 01:17
7/15 anonim válasza:
Fiút szerettem volna. Az okát nem tudom megmondani, csak fiús anyukának tartottam magam. Talán a fiúkat ragaszkodóbbnak éreztem az anyjukhoz.
Fiúnk is született, nagyon hálás is vagyok érte, pedig annyira az ellentétem. :D
2022. aug. 22. 04:09
8/15 anonim válasza:
Lányt szeretnék inkább.
2022. aug. 22. 05:58
9/15 anonim válasza:
Fiú(ka)t szerettem volna, mert nőként az élet elég szívás. Két lányom lett.
2022. aug. 22. 06:51
10/15 anonim válasza:
Lányt szerettem volna, leginkább azért, mert kreatív vagyok millió szöszölős hobbival, aminek a java lányos. Úgy képzeltem el, hogy együtt akkor tudunk festeni, gyurmázni, ezer módon fonom be a haját, meg ilyesmi, és sokkal inkább úsztam volna csillámban és veszek neki mindenből egyszarvúsat, minthogy autózzak 😅
Fiam lett 🤷♀️😂
Tudom, hogy a kislány sem lett volna törvényszerűen ilyen kis művész, mint én, és a fiam is lehet még az, de valahogy az én képzeletemben így alakult. Most reménykedem benne, hogy az állatok is érdeklik majd, nem csak az autók, azokat legalább ismerem 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!