Mikor lett a babátok teljesen anyamániás?
ja és ez számomra nem jelenti azt, hogy nem szeret vagy nem vagyok elég fontos.
A fiam sosem. A lányom születése után (látom, előzőnek pont ugyanígy). Most a lányom másfél éves, és határozottan apás lett. Olyan egy évesen-15 hósan változott a helyzet. Vagyis nem sokkal azután, hogy leszokott a szopizásról.
Szerintem ne aggódj. Ha nem csimpaszkodik a nyakadba éjjel-nappal, akkor is tudja, hogy te vagy az anyukája.
Ennek inkább örülni kéne. Könnyebb neked is, és a gyermek is bizalommal van mások felé.
Miért akarod kisajátítani a szeretetét? Miért vágysz rá, hogy csak te legyél a mindene? Ez olyan fura szemlélet. Önző konkrétan.
Attól még te vagy az anyja, hogy nélküled is jól tudja érezni magát.
5 vagyok
Bárki kezében volt, ha engem látott, elkezdett ordítani, amíg át nem vettem. Ha kartávolságon belül értem, mint egy kismajom mászott át a nyakamba. Ha letettem, fel kellett venni ölbe (és ezt más nem tehette meg, mert ordított értem).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!