Mikor lett a babátok teljesen anyamániás?
Örülj neki. Baromira irritáló, mikor a gyerek matricababa lesz. Neked is xar, mindenki másnak is xar.
Áldás az a gyerek, aki mindenkivel el van. Én konkrétan át se megyek szívesen egy ismerősömékhez mióta meg van a baba, mert semmi mással nem tud törődni az anyuka, csak a gyerekkel. Egész nap le sem tudja tenni, mert hányásig bőg a gyerek. Senkivel nincs el, se apjával, se nagyszülőkkel, senkivel. Csak anya csak anya csak anya. A nőci már olyan szinten ki van készülve, hogy szerintem sírni jár a wc-re.
És ő csinálta magának, ráhagyta a gyerekre és ráhagyja mai napig. Pedig már három éves a gyerek és ez van kb mióta megszületett.
Ne akard, hogy “csak te legyél neki”.
Másfél éves és az elejétől kezdve matrica. Én azt mondom, örülj neki.
Egy nyugodt 10percre vágyom, amikor úgy ihatom meg a kávémat, hogy nem mászik, nem ordít utánam, nem kell felvennem és persze nyugodt szívvel hagynám egy pár órára mással de még csak bele se merek gondolni mikor jutunk el odáig.
Egyik gyerekemnél sem volt ilyen, így a bölcsiben, oviban sem volt gond, a kicsi most kezdi az ovit, a bölcsibe eddig együtt voltunk,erre azért kiváncsi leszek, de nagy drámára nem számítok.
A nagy fiam akkor anyás ha kicsit betintázik, 20 évesen is anyukáját akarta, jöttek szólni hogy a nagy szőrös benga fent sír hogy anyukáját keresi😂😂 (esküvőn voltunk)
15, hogy jön ide a férjemmel való viszony? :D még az anyát csak elfogadom, de hogy a párkapcsolat... :')
Egyébként mind a kettő jó, ez nem kapcsolatból fakad. Nem az a bajom, hogy mással elvan és szeret mást. Csupán ritkán látok ilyen gyereket, a csapból is az folyik, hogy semmit se tudnak csinálni a gyerektől ezért merül fel bennem a kérdés, hogy én rontok el valamit, amiért ő nem ilyen :)
Születésétől kezdve nagyon anyás. /illetve apás, mivel férjem itthonról dolgozik, így vele is sokat tud lenni/
Nekem sci-fi kategória, hogy bárkivel elvan egy gyerek, ez azért irtó nagy mák. Mi nem tudtuk még otthagyni a nagyszülőknél akár egy órára sem, pedig mindjárt 10 hónapos a babám. Ugyanúgy, mint ahogy az egyik válaszoló írta, bárki más felveszi, ordít, hogy vegyem át, és csak csimpaszkodik a nyakamba. :D imádom a kicsit, de azért ez baromi megterhelő dolog. Kíváncsi vagyok, mikor fog változni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!