Körömápolás. Megvártátok a 3 hónapot a körömvágással?
Figyelt kérdés
Ugye a 3. hónapig csak reszelni lehet a pici körmeit (esetleg lerázni). Viszont az én kisfiam nem igazán szereti, ha reszelgetem + a baba manikűr készletben található reszelő alig használható, értem én, hogy nem lehet éles stb, de azért na, lehetne élesebb, mert így elég hasztalan... Bár a rendes reszelő sem túl praktikus, vettem neki külön többet is, nagyon procedúrás. Az egyik körme a kezén pedig benőtt, azzal mihez lehet kezdeni?2022. aug. 16. 12:28
1/50 anonim válasza:
Dehogy vártam! Reszelni? Azt a puha kis valamit? Hát hajlik össze-vissza!
Rendes körömvágóval vágtam
2/50 anonim válasza:
En is vagtam rogton. Ki reszelget 😅
3/50 A kérdező kommentje:
#1 Hát pedig hivatalosan a 3. hónapig nem szabad, nézz utána. Engem sem tesz boldoggá, pont azért, amit írtál. Nehéz reszelni, még akkor is, ha hagyja esetleg.
2022. aug. 16. 12:35
4/50 anonim válasza:
Egyszer sem reszeltem. Szépen levágtam neki azzal az ollóval, amit direkt neki vettünk.
Semmi ötletem nincs, hogy milyen hátránya származhatott ebből...
5/50 A kérdező kommentje:
#2 Hát pedig nem szabad. Nekem a kellemes kötötte a védőnő, illetve mások is mondták a kórházban.
2022. aug. 16. 12:41
8/50 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy ne lehetne. Mi baba csipesszel vágjuk neki, és ha marad valami kis éles rész, azt szoktam lereszelni neki.
9/50 anonim válasza:
3 hétig nem csináltam vele semmit, szép lett a körme. Előtte nagyon puha, nem ajánlott hozzányúlni. Ezt olvastam is, és a gyerekorvos is mondta. Utána én reszeltem kb 5 hónapos koráig avent reszelővel, utána csiszeztem csak.
10/50 anonim válasza:
Kérdező! Mivel indokolták,hogy nem szabad?
Mivel rengeteg anyuka vágja,és a gyereknek semmi baja tőle. Nem értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!