Milyen ajándékot kérnétek?
Figyelt kérdés
Most lesz a kisfiam keresztelője, amire a keresztszülei ragaszkodnak hozzá, hogy vegyenek neki valamit, ne a pénzt adják oda. Én úgy érzem, gondolom, hogy mindene megvan, szóval ötlettelen vagyok. Pihenőszék, adamo, játszószőnyeg, etetőszék, stb. vannak mind. Még csak 1 hónapos a fiam, az első időkre való játékok is vannak. Mit kérnétek, ami 25-30ezer forint? Ennyi a keret rá. Akár ami a jövőben lehet hasznos, jó beruházás (akár játék, akár hasznos kellék stb)2022. júl. 24. 10:02
21/24 anonim válasza:
Én kifejezetten elmondtam mindenkinek, hogy a keresztelőn nem ajándékozunk, az nem erről szól.
22/24 anonim válasza:
Csatos hordozó, etetőszék, csúszda vagy (ez számomra feleslegesen drága dolog, de) az az elektromos kisautó, amibe bele lehet ültetni a nagyobb gyereket, futóbicikli, tricikli.
23/24 anonim válasza:
Ha van keretek, akkor le csukható tetejű fa homokozó. A gyerek évekig használni tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!