Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ajándékot kérnétek?

Milyen ajándékot kérnétek?

Figyelt kérdés
Most lesz a kisfiam keresztelője, amire a keresztszülei ragaszkodnak hozzá, hogy vegyenek neki valamit, ne a pénzt adják oda. Én úgy érzem, gondolom, hogy mindene megvan, szóval ötlettelen vagyok. Pihenőszék, adamo, játszószőnyeg, etetőszék, stb. vannak mind. Még csak 1 hónapos a fiam, az első időkre való játékok is vannak. Mit kérnétek, ami 25-30ezer forint? Ennyi a keret rá. Akár ami a jövőben lehet hasznos, jó beruházás (akár játék, akár hasznos kellék stb)
2022. júl. 24. 10:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Én egy szép mózeskosarat kérnék ÁLLVÁNNYAL!

Nekünk nagyon jól jött, a nappaliba tettük, olyan volt, mintha lett volna egy kiságy a nappaliban is. (Az én fiam nem maradt meg a pihenőszékben, de a mózeskosarat szerette)

2022. júl. 24. 11:47
 12/24 A kérdező kommentje:

10: köszi, igen erre gondoltam már, de ep-re tervezem/terveztem venni, ráadásul nincs is készleten amit kinéztem :/

11: jó ötlet, de erre már kaptunk egy hordozható bölcsőt :)

2022. júl. 24. 11:54
 13/24 anonim ***** válasza:
62%
Autotok van?ha igen pl az autoüllés is jo ötlet későbiekben(szetszedhetos-osszerakosra gondolok ami 36kg van)
2022. júl. 24. 12:07
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Úgy tűnik, minden van már gyakorlatilag, így nehéz. Nem lenne jobb inkább mégis a pénz? Abból a későbbiekben bármit tudtok venni, ruhát, cipőt például. Vagy csak el tennétek megtakarításként a kicsinek.
2022. júl. 24. 12:08
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Minek vegyenek olyan ajándékot amit max 1 évig használ a gyerek? Én ezt nem értem
2022. júl. 24. 12:11
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
Akkor kérj utalványt a brendonba vagy ilyesmi.azt veszel meg amit akarsz.
2022. júl. 24. 12:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Az volt a kérdés, hogy mi mit kérnénk, és nem az, hogy találjunk olyat, ami neked megfelelő. 😅

Te tudod mire van szükséged. Ha nincs semmire, akkor minden felesleges lesz...

2022. júl. 24. 12:26
 18/24 anonim ***** válasza:
37%

Ünneplős ruha, akár több méretben

Fogyó dolgokból egy nagyobb csomag, pl fürdeto, pelenka, popsitörlő, testápoló, stb

Torta

Hozzátápláláshoz való dolgok

2022. júl. 24. 13:18
 19/24 anonim ***** válasza:
54%
Már másnak is ajánlottam is, ültessetek egy fát az alkalomra, szerintem ez minden szempontból fontos és örök emlék lesz.
2022. júl. 24. 13:50
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha van valami ami hianyzik nalatok,akkor kerd azt. Mi ezt nem tudhatjuk. Vagy hagyd rajuk,es talaljanak ki ok valamit. Egyebkent az en csaladomban ha jol tudom penz,aranyekszer a "szokas". Aranyekszer alatt nem 20 kilos cigo fux-ra gondolok,hanem pl egy teljesen egyszeru kisebb sulyu nyaklanc. Penzt pedig altalaban a szulok berakjak a babakotvenybe,ha van a babanak,ha nincs,akkor azt csinalnak vele,amit akarnak,dolgokat vesznek a babanak,stb. Igy vegkepp nincs melleloves. :)
2022. júl. 24. 14:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!