Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ajándékot kérnétek?

Milyen ajándékot kérnétek?

Figyelt kérdés
Most lesz a kisfiam keresztelője, amire a keresztszülei ragaszkodnak hozzá, hogy vegyenek neki valamit, ne a pénzt adják oda. Én úgy érzem, gondolom, hogy mindene megvan, szóval ötlettelen vagyok. Pihenőszék, adamo, játszószőnyeg, etetőszék, stb. vannak mind. Még csak 1 hónapos a fiam, az első időkre való játékok is vannak. Mit kérnétek, ami 25-30ezer forint? Ennyi a keret rá. Akár ami a jövőben lehet hasznos, jó beruházás (akár játék, akár hasznos kellék stb)
2022. júl. 24. 10:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
Varázspalló
2022. júl. 24. 10:07
 2/24 anonim ***** válasza:
14%
Gépkocsi nyereménybetét könyv, vagy ha van start számlája utaljanak rá.
2022. júl. 24. 10:07
 3/24 A kérdező kommentje:

2:

mint írtam, nem akarnak pénzt adni. megtakarításra sem, tárgyi ajándékot szeretnének adni.

2022. júl. 24. 10:11
 4/24 anonim ***** válasza:
34%

Ha vallasosak lennétek, akkor a hagyományos díszes Biblia a megfelelő ajándék, illetve szokás mellé arany vagy ezüst ékszer, többnyire nyaklánc kereszttel vagy ezüst kanál.

De nyilván divat keresztelő, arra olyan mindegy, lehet akar bicikli is

2022. júl. 24. 10:16
 5/24 anonim ***** válasza:
54%
Kéz vagy láblenyomat készítőt, Első évem emlékkönyvet, vagy valami hasonlót, ami évek múltán is szép emlék lesz.
2022. júl. 24. 10:24
 6/24 A kérdező kommentje:

4:

egyrészt azért mert nem bibliát vagy arany/ezüst ékszert kap egy csecsemő, nem hinném hogy ne lennénk vallásosak... nem ezen múlik. és azt sem mondtam, hogy netalántán ezeket ne kapna mástól... de mindegy is, a kötekedés megy.

5: köszi, ezek vannak már, illetve ezek a keretet nem töltik ki, ahhoz képest "filléres" dolgok :/

2022. júl. 24. 10:46
 7/24 anonim ***** válasza:
29%
Keresztelőre gyermekbiblia a legjobb ajándék, én nem fogadtam volna el mást. Nem az ajándékozásról kellene szólnia…
2022. júl. 24. 11:02
 8/24 anonim ***** válasza:
82%
Mamas & Papas oldalon vannak jó ajándék ötletek anyának is babának is, ráadásul jó drága hülyeségek, ne aggódj, bőven kitölti a keretet, ha onnan vásárolnak valami felesleges szart.
2022. júl. 24. 11:29
 9/24 A kérdező kommentje:

7: mivel a dédik, nagyszülők is szeretnének ajándékozni, ezért azt hiszem, van bőven akitől kaphat, és lássuk be, 4 gyermekbibliára semmi szükség. nem az ajandekozasrol szól, de nem fogok senkit megsérteni azzal, hogy visszaadom a vásárolt ajándékot. és inkább segítek ajándékot választani, minthogy valami fölösleges sz.rt adjanak amit kerulgetunk, ha már adni akarnak.

8: épp ez lenne a lényeg, hogy ne drága felesleges sz.rt vegyenek, ezért kérdeznek, kérdezek...

2022. júl. 24. 11:42
 10/24 anonim ***** válasza:
85%
Hordozó, hasfájásos időszaknál sokat segített hogy hordozhattam.
2022. júl. 24. 11:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!