Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjem mindet leszavazta,fura...

Férjem mindet leszavazta,fura nevet adok a gyerekemnek?

Figyelt kérdés

Vagy 10 lánynevet imádok ami bosszantó mert megint fiam születik. :p 8 éve is fiam lett,csak a végén egyeztünk meg,hogy dominik lesz,ez az egy amit elfogadtunk. Írom amit elfogadnék,de férjem megint mindet kihúzta. Áron,albert,benjámin vagy benedek( ben),damián,edmund,eduán,edvin,emánuel,erik,

ervin,jonatán,

klétus,kolen,kolton,milton,

nikolasz,tamás( tomi),gábor( gabi), a levente amit nem húzott ki,de kicsit tucatnév,nem vagyunk teljesen elégedettek. 8 éve is dávidot akartam,de egy rossz ismeröse miatt nem akarja.lehet fura de nekem a Dalton vagy Donoven tetszik legjobban bár nem átlagos. Mit tegyünk hogy megint ne csak ráfogjuk valamire? Ti melyikre szavaztok? Mind jól illik az előnévhez..

2022. júl. 20. 11:18
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
100%

kérdező tessék, szívesen:

[link]

● A Jolán név eredete: fantázianév - egyéni névalkotás

● A Jolán név jelentése: jó leány ( Dugonics András irodalmi névalkotása.

● A Jolán név becézése / Jolán becenevei: Jolánka, Joli, Jolika, Joci, Jocó, Jolka, Jolcsi, Jolóka, Jocika, Jola, Lola

● A Jolán név típusa: J betűs női név / lánynév

● A Jolán név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév

Egyértelműen női név a Jolán!

2022. júl. 21. 12:50
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd már kérdező, hogy legalább gyerekkorodban egyetlen Jolán vagy Jolika néni se volt a környezetedben? Minden 3. öreglányt így hívtak. Hol éltél te, barlangban? 🤣🤦‍♀️
2022. júl. 21. 13:45
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

Az én most született kislányom is Jolán (Jolika). Azért választottuk ezt neki, mert manapság kifejezetten ritka név, ugyankkor meg mindenki ismeri, és nem lehet félreérteni.

Most kiderült, hogy van, aki ezt is félreérti.

2022. júl. 21. 15:00
 44/50 A kérdező kommentje:
Mondom a fiúkat hívták így :) jocika,jocó,gondolom jôskáról, a julika,julcsi,inkább julianna volt vagy júlia. De írtam hogy más is kérdezte mår . Elhiszem,hogy női de csak nekem hangzik fiúsnak? :) de nagyon másfele ment a téma..
2022. júl. 21. 15:03
 45/50 1112 ***** válasza:

Legyen Leon,Alfonz,Ágoston,Máté,András,Csaba,Csongor,Zandor,Andor,Nándor,Gergely,Dániel,Árpád,Patrik,Gordon,Attila,Jeromos/Jereminek v Dzsereminek becézve, vagy pl Jeró, Gellért (Becézetlenül v Geda), Zsolt, Zoltán, Vajk, István Pelbárt, Zénó, Zorán, Botond, Zoárd, Zétény, Dénes, Lőrinc, Félix, Alexander, Ruben, Róbert, ,Norbert, Zádon, Zsigmond, Miklós, Mihály, László, Bertold/Beri mondjuk; Flórián, Dorián, Pál, Károly, Endre, Valentin, Bálint, Barnabás, Vincent, Illés, Ignác/Igi, Kelemen, Bogdán, Lénárt/Lénárd/Leonárd, Szilárd, Medárd, Viktor, Milton, Márton, Mátyás, Xavér, Donát

Legyen amúgy olyan szal, ami mindkettőtöknek cool lehetőleg;és nem csak az , hogy az egyik csak beletörődik.

2022. júl. 21. 16:06
 46/50 1112 ***** válasza:
2022. júl. 21. 16:07
 47/50 1112 ***** válasza:
*Amit előbb odaírtam, az Zágon volt név, amit az előbb néztem.
2022. júl. 21. 16:08
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Tamás nagyon szép, kortalan, mint a Péter. 1000 éve is használatban volt, valahogy mégse vált papissá mint a József, Ferenc, Béla, János…stb. Nekem még ezek tetszettek, de a férjemnek nem: Márk, Zoltán.
2022. júl. 21. 17:25
 49/50 anonim ***** válasza:
59%
Legyen Adolf vagy Ubul.
2022. júl. 23. 10:02
 50/50 1112 ***** válasza:

Davíciusz. Most találtam ki.

Vagy pl. Lóránt,Loránd, Lénárd,Leonárd,Lénárt,Leon,Jeromos,Miron

2022. júl. 23. 14:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!