Férjem mindet leszavazta,fura nevet adok a gyerekemnek?
Vagy 10 lánynevet imádok ami bosszantó mert megint fiam születik. :p 8 éve is fiam lett,csak a végén egyeztünk meg,hogy dominik lesz,ez az egy amit elfogadtunk. Írom amit elfogadnék,de férjem megint mindet kihúzta. Áron,albert,benjámin vagy benedek( ben),damián,edmund,eduán,edvin,emánuel,erik,
ervin,jonatán,
klétus,kolen,kolton,milton,
nikolasz,tamás( tomi),gábor( gabi), a levente amit nem húzott ki,de kicsit tucatnév,nem vagyunk teljesen elégedettek. 8 éve is dávidot akartam,de egy rossz ismeröse miatt nem akarja.lehet fura de nekem a Dalton vagy Donoven tetszik legjobban bár nem átlagos. Mit tegyünk hogy megint ne csak ráfogjuk valamire? Ti melyikre szavaztok? Mind jól illik az előnévhez..
"klétus,kolen,kolton,milton"
Ez honnan jött...??
Borzasztó mind!
Főleg a koton... :-D
Írjon ő 10 nevet, válasszatok abból.
Koton, Damiján, nemár... A tucatról meg annyit, hogy mondok számokat, 100ezer gyerek születik egy évben, a leggyakrabban adott név meg mindjuk 3000el nyer. Menj fel a babybox oldalára, és keress rá pl a Levente névre. Ok hogy lesz mondjuk 15 idén, de nálunk pl 50 km körre esik, kb 20 iskolára és fele évvesztes lesz. Persze benne van hogy lesz 3 az osztályban, de az is, hogy az egész alsóban egy sem... Nálunk volt Peti, Péter, Petya, Nobi, Nono, szerintem nem maradtak vissza a fejlődésben.
A gyerekek csúfolásban vilagbajnokok. Én a Rékával sokat voltam célpont.
Repa béka. Stb.
Mit fog kapni akkor egy kolton??
Elsőnek jó volt a Dominik?
A legférfiatlanabb, idegen hangzású tucatnév.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!