Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjem mindet leszavazta,fura...

Férjem mindet leszavazta,fura nevet adok a gyerekemnek?

Figyelt kérdés

Vagy 10 lánynevet imádok ami bosszantó mert megint fiam születik. :p 8 éve is fiam lett,csak a végén egyeztünk meg,hogy dominik lesz,ez az egy amit elfogadtunk. Írom amit elfogadnék,de férjem megint mindet kihúzta. Áron,albert,benjámin vagy benedek( ben),damián,edmund,eduán,edvin,emánuel,erik,

ervin,jonatán,

klétus,kolen,kolton,milton,

nikolasz,tamás( tomi),gábor( gabi), a levente amit nem húzott ki,de kicsit tucatnév,nem vagyunk teljesen elégedettek. 8 éve is dávidot akartam,de egy rossz ismeröse miatt nem akarja.lehet fura de nekem a Dalton vagy Donoven tetszik legjobban bár nem átlagos. Mit tegyünk hogy megint ne csak ráfogjuk valamire? Ti melyikre szavaztok? Mind jól illik az előnévhez..

2022. júl. 20. 11:18
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
68%
Soha nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de ismerek cuki Miltont és az első sszemöldökfelhúzás után, valamint megismerve a kisfiút már nagyon tetszik és illik hozzá. Nem csufoljak, közkedvelt fiú
2022. júl. 20. 11:54
 12/50 anonim ***** válasza:
81%

"klétus,kolen,kolton,milton"

Ez honnan jött...??

Borzasztó mind!

Főleg a koton... :-D

2022. júl. 20. 11:55
 13/50 anonim ***** válasza:
73%

Írjon ő 10 nevet, válasszatok abból.

Koton, Damiján, nemár... A tucatról meg annyit, hogy mondok számokat, 100ezer gyerek születik egy évben, a leggyakrabban adott név meg mindjuk 3000el nyer. Menj fel a babybox oldalára, és keress rá pl a Levente névre. Ok hogy lesz mondjuk 15 idén, de nálunk pl 50 km körre esik, kb 20 iskolára és fele évvesztes lesz. Persze benne van hogy lesz 3 az osztályban, de az is, hogy az egész alsóban egy sem... Nálunk volt Peti, Péter, Petya, Nobi, Nono, szerintem nem maradtak vissza a fejlődésben.

2022. júl. 20. 12:00
 14/50 anonim ***** válasza:
41%

A gyerekek csúfolásban vilagbajnokok. Én a Rékával sokat voltam célpont.

Repa béka. Stb.

Mit fog kapni akkor egy kolton??

2022. júl. 20. 12:01
 15/50 anonim ***** válasza:
46%
Tamás, Gábor, Benedek teljesen jók. A Levente is jó lenne, de tucatnév. Mondjuk a Dominik is az, úgyhogy mindegy lenne. De a többi szerintem borzalmas.
2022. júl. 20. 12:01
 16/50 anonim ***** válasza:
29%

Elsőnek jó volt a Dominik?

A legférfiatlanabb, idegen hangzású tucatnév.

2022. júl. 20. 12:07
 17/50 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem is Tamás Gábor stb szépek,na de a többi bleh. Annyi szép magyar férfi név van.
2022. júl. 20. 12:09
 18/50 anonim ***** válasza:
71%
Dániel? Dávid, Áron, Benjámin, Ádám, Tamás, tudod. Normális nevek.
2022. júl. 20. 12:14
 19/50 anonim ***** válasza:
60%
Benjámin aztán tökre normális név, illik is a többi közé amit írtál :D Mindenkinek más a normális amúgy, nincs ezzel semmi baj. Nem is értem, minek ezek a kérdések, minek provokálni.
2022. júl. 20. 12:20
 20/50 anonim ***** válasza:
92%
Eddig nem tudtam, hogy létezik olyan ember a földön, aki számára egyszerre opció a Tamás, Gábor és az Eduán, Donoven. Ma is tanultam valamit.
2022. júl. 20. 12:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!