Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjem mindet leszavazta,fura...

Férjem mindet leszavazta,fura nevet adok a gyerekemnek?

Figyelt kérdés

Vagy 10 lánynevet imádok ami bosszantó mert megint fiam születik. :p 8 éve is fiam lett,csak a végén egyeztünk meg,hogy dominik lesz,ez az egy amit elfogadtunk. Írom amit elfogadnék,de férjem megint mindet kihúzta. Áron,albert,benjámin vagy benedek( ben),damián,edmund,eduán,edvin,emánuel,erik,

ervin,jonatán,

klétus,kolen,kolton,milton,

nikolasz,tamás( tomi),gábor( gabi), a levente amit nem húzott ki,de kicsit tucatnév,nem vagyunk teljesen elégedettek. 8 éve is dávidot akartam,de egy rossz ismeröse miatt nem akarja.lehet fura de nekem a Dalton vagy Donoven tetszik legjobban bár nem átlagos. Mit tegyünk hogy megint ne csak ráfogjuk valamire? Ti melyikre szavaztok? Mind jól illik az előnévhez..

2022. júl. 20. 11:18
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
75%

férjed leszavazta ezeket, mert belé még szorult annyi realitás, hogy nem akarja szopatni a szerencsételn gyereket.

Engem is megvertek a szüleim egy kolton, eduán, donoven, klérus kategóriájú névvel, sokat szenvedtem ezzel az iskolában, meg mindenhol mással is, ahol ha nem röhögtek szembe hangosan, akkor is ötször le kellett betűzni és bizonygatni, hogy tényleg anyakönyvezhető ilyen név.

18 éves korom után első utam az anyakönyvi hivatalba vezetett, hogy nevet változtassak egy hétköznapi magyar névre.

Még az ősök voltak megsértődve.

2022. júl. 20. 12:34
 22/50 anonim ***** válasza:
21, ha nem titok, mi volt az?
2022. júl. 20. 12:47
 23/50 anonim ***** válasza:

21 engem id érdekelne

Az a baj kérdező, hogy a nèhàny jó/ jobb nèv fel sem tűnik kb a többi agymenés közt.

Klétus,Kolen, Kolton közt a Milton is fura, önmagában nem lenne rossz vagy ha nem Klétus utàn olvasom a Kolent .

De ott van Tamás, Gábor, Ervin, Benjámin, Àron, Levente…

Szóval nem, mind rossz csak alig látod meg..

2022. júl. 20. 12:55
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondjuk érdekes, hogy ennyire rosszak, meg ennyire átlagosak is vannak benne. Mostanában elég sok a neves provokálós kérés, és lássuk be működik :D

Komolyan, nemhiszem, hogy valakinek tetszik a Levente meg a Gábor, és a Klétusz meg a Kolton is..

2022. júl. 20. 13:00
 25/50 anonim ***** válasza:
Kérdező, ilyen fiúnevek után kíváncsivá tettél: melyik az a 10 lánynév, amit preferálsz? Elárulnád? :)
2022. júl. 20. 13:16
 26/50 anonim ***** válasza:

Oké, és a férjed milyen nevet szeretne adni neki?

Amúgy a felsoroltak között azért bőven van (számomra) vállalható név. A Leventével sincs semmi baj. Oké, sok van... és? Laci is sok van régebbről, meg Feri, meg István, mégsem röhögik ki az ilyen nevű embereket, hogy háháháhá, te is Laci vagy, hát az van egy csomó.

Az én kisfiam pl Szabolcs. Komolyan mondom, hogy az elmúlt 6 évben egyetlen ugyanilyen nevű, mondjuk 10 év alatti kisfiút nem láttam/hallottam, erre az osztályában lesz még egy. Bencék, Dominikok, Leventék, Máték és ilyen mostanában tucatnevűek meg alig-alig lesznek, amelyik van, abból is csak egy. Szabolcs bezzeg kettő. Hát ez van 😃

2022. júl. 20. 13:21
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

26, kisfiam decemberi. Ferenc.

Az utcában született egy kisfiú most, osztálytársak lesznek, ő is Ferenc :D tessék

2022. júl. 20. 13:25
 28/50 anonim ***** válasza:
Kisfiam osztályában van egy Péter (Petike). Elvileg a leghétköznapibb név. Gyakorlatilag meg senki mást nem hívnak így a 26 fős osztályban (ahol a gyerekek kb. fele fiú). Levente is egy van.
2022. júl. 20. 13:25
 29/50 anonim ***** válasza:
#28: És ebben mi a furcsa? A Péter mindig is top 20-as név volt, de sose első. Azon kevés nevek közé tartozik, amin nincs időbélyeg: se nem divatos, se nem elavult. Teljesen normális dolog, ha egy osztályban 1 Péter van, ahogy a 90-as években vagy az 50-es években is az volt.
2022. júl. 20. 14:06
 30/50 A kérdező kommentje:
Bárki kérdez valamit már mindenre azt írják provokálás... kihagytam még a jolán,iván és jeromos nevet. El se mondom hogy 8 éve nekünk az andré tetszett nagyon ,férjemnek is,de pont ez miatt vetettük el,mert az emberek csak a szokásos nevekhez vannak szokva. Nekem is az a célom,ne legyen feltűnő neve,de ha egyszer alig tetszik nekünk valami. Ismerek kolos,noé,egon,adrián,tivadar,és nikolasz gyereket,azt hittem a dalton nem vészes.Valaki a lányneveimre volt kíváncsi Olívia ( livi) és emília(lia,emili),evelin,erika,lídia,valéria,zsófia.ezekben pont egyetértenénk..
2022. júl. 20. 16:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!