Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Légzésfigyelő nélkül kórházban...

Légzésfigyelő nélkül kórházban hogyan figyeljem a lélegzését?

Figyelt kérdés
Első anyuka vagyok 3 napos babával. Szoktam látni, hogy mozog a mellkasa, vagy hallani hogy szuszog, de most sokkal nyugodtabb vagy milyen az alvása, és egyszerűen se a ruhájan se a takarójan nem látom, hogy emelkedik. Friss császár sebbel nem tudok 10 percenként felkelni és simizni, nézni, jo lenne az ágyból látni. Próbáltam a nellkasara tenni egy kis sapkát, hátha az jobban mozog, de az sem. Valami ötlet? Nagyon köszönöm
tegnap 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
MILLIÓNYI gyerek él nélküle.
tegnap 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem pihenj, amíg tudsz…

Ne a légzését nézd!

Ezt amellett mondom, hogy nekem 70 éve volt a családban tisztázatlan csecsemőhalál ( bölcsőhalál)fiú iker..

És volt veszélyeztetett babám is szintén kis súlyú fiú iker, aki alá nem került figyelő, hanem a testvére mellé tették..

Egyébként minden kórhában van figyelő, indokolt esetben alàteszik..még nálam sem volt indokolt!

De kérhetsz, ha úgy van.

tegnap 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha indokolt lenne, akkor tettek volna alá figyelőt. Sapkát vagy mást ne tegyél a mellkasara, mert az orrára borul, akkor megfulladhat, akármilyen vékony is az anyag!!!!
tegnap 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Tudom hogy ez nagyon nehez, en is rettegtem meg honapokig is, hogy egyszer csak nem ebred fel soha tobbet az alvasbol. Sot, 2 eves mar a gyerek, de a mai napig neha megnezem, hogy lelegzik-e ejszaka. Tudom- tudom. Nem szorongok mar ezen, csak neha olyan rohadtul melyen alszik, muszaj. 😆

De nekem meg a korhazban a csecsemosok azt mondtak, hogy bizzak a bababan, higgyem el, hogy egeszseges es nem lesz semmi baj.

Nyilvanvaloan azert a valosag mas, tehat ilyen kijelentest en a mai napig se mernek tenni, de akkor es ott probaltam ebbe kapaszkodni. Hogy minden rendben lesz.

tegnap 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez csak egy új keletű hóbort. csak idegesítik vele az anyukákat.Nincs szükség rá.
ma 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!