Milian légzésfigyelő ragasztója neked meddig bírta?
Azoktól kérdezem, aki kiságyban használták a leírás szerint.
A harmadik légzésfigyelő megy tönkre és nagyon elegem van már. A vezetéket feltekertem a rácsra, ahogy írták, a vezérlőt pedig felragasztottam a kiságyra a mellékelt tépőzárral. Egy hét sem telt el, amikor először leesett. Néhány alkalom után bivalyerős kétoldalú ragasztót ragasztottam rá. Eddig mindent kibírt, ezt nem. Leesett újra és soha többé nem kapcsolt be.(Nem a földre, a levegőben lógott.)
Hiába garanciális, gondolom erre nem terjed ki. Egy baba biztonsági eszköz, mint olyan, nem helyezhető akárhová. Ha nincs rajta semmi, amivel elhelyezhető lenne kiságyon, olyan eszközt kéne mellékelni hozzá, amivel hosszú távon használható, anélkül, hogy sérülne. Egy darab ragasztós műanyag, egyértelműen nem az, ha egy hétig se bírja el. Mi a véleményetek? Bocsi, kicsit nagyon ideges vagyok. Nem is olcsó, nincs pénzem minden héten újat venni.
Nálunk sokáig bírta, még azt, hogy a gyerkőc leszedegette...
Kicsivel másfél éves kora után adta meg magát, de akkor is "fizikai behatás" történt, szerintem ismerős meg is tudná csinálni pikk-pakk, de már nrm éreztem szükségét.
Bocs de mit csinalsz te a legzesfigyelokkel, hogy ez a harmadik? 😂
A mienk mar vagy 5 eves, de tokeletesen mukodik. Bena kis tepozar van ezen is, noveremek hasznaltak, ugy kerult hozzank, de meg birja.
Amugy szerintem vidd vissza a boltba, ahol vetted, aztan kerdezd meg, hogy ilyenkor mi van.
Egyes vagyok, a kérdésedet nem érteni, miről szól. Azt is írhattam volna, hogy nekem nem esett le egy éven keresztül, azzal nem jutsz előrébb.
Ha meg már elromlott (odáig nem jutottam el az olvasásban), milyen tanácsot vársz? Vegyél pelenkára csiptethetős légzésfigyelőt.
Oké, hogy hoz a barátnőd, de akkor az is le fog esni.
#4! Hát, ez az, hogy semmit! Az előző ugyanígy járt, de azt használtan vettem, sokáig használták. Az műanyag akasztós volt. Lehet, már kicsit lazább is volt a használattól, meg ilyen merev pelenkázó lap van az ágyon, így ha nem akarom hozzávágni a gyereket, amikor kiveszem, teljesen hozzá kellett érnie a panelhez a pelenkázónak. Szóval emiatt tény, hogy lelöktem. Az se bírt egy hetet se. De ez??? A szobában se voltam. Egyszerűen gyenge a ragasztó! Ok., hogy mondjuk gyorskötőzővel meg lehet oldani, de akkor ne rakjanak hozzá semmit, hogy használd azzal, mert az alkalmatlan. Vagy raknának bele 2 gyorskötőzőt helyette😂
Elvileg most "megszereltem", de hogy bízzak benne, ha ilyen fos?
A harmadik pelenkára csíptethetős volt. Azt is kaptam...Elemet kellett benne cserélni, de nem tudtam, hogy.Le kell húzni, csak nem azt, amit én akartam...Gondolom, azóta nem érintkezik valami.
#5! Miért érzed azt, hogy válaszolnod kell egy kérdésre, ha annyira se érdekel, hogy elolvasd?😂
Gyorskötőzőt hoz, nem légzésfigyelőt 🤦🏽♀️
"Azt is írhattam volna, hogy nekem nem esett le egy éven keresztül, azzal nem jutsz előrébb."
Ha csak a mellékelt tépőzárat használtad kiságyon, semmi mást és úgy nem esett le egy évig, azzal pont előrébb jutok, ugyanis az volt a kérdés. Mert ha 100-ből 100 ember így járt el és csak nekem esett le közülük, akkor valószínűleg én nem nyomtam rá elég erősen vagy régi, ezért alig ragadó ragasztós jutott, vagy csak pechem volt. Ha viszont mindenkié leesik, akkor sz@r, gyenge, amit adnak hozzá 40ezerért.
Mert azt írtad elromlott. Akkor meg mit fogsz felrakni?
Azért nem olvastam végig, mert leesett 1X, aztán még 1X, de te még mindig erőltetted azt a tépőzáaat ahelyett, hogy máshogy rögzítetted volna.
Aztán kiderült, hogy te magad verted le, aztán elromlott, aztán hoz a barátnőd, de gyorskötözőt, akkor ezek szerint nem romlott el? Vagy van másik?
A pelenkára csiptethetőst elrontottad. Mi van?🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!