Milian légzésfigyelő ragasztója neked meddig bírta?
Azoktól kérdezem, aki kiságyban használták a leírás szerint.
A harmadik légzésfigyelő megy tönkre és nagyon elegem van már. A vezetéket feltekertem a rácsra, ahogy írták, a vezérlőt pedig felragasztottam a kiságyra a mellékelt tépőzárral. Egy hét sem telt el, amikor először leesett. Néhány alkalom után bivalyerős kétoldalú ragasztót ragasztottam rá. Eddig mindent kibírt, ezt nem. Leesett újra és soha többé nem kapcsolt be.(Nem a földre, a levegőben lógott.)
Hiába garanciális, gondolom erre nem terjed ki. Egy baba biztonsági eszköz, mint olyan, nem helyezhető akárhová. Ha nincs rajta semmi, amivel elhelyezhető lenne kiságyon, olyan eszközt kéne mellékelni hozzá, amivel hosszú távon használható, anélkül, hogy sérülne. Egy darab ragasztós műanyag, egyértelműen nem az, ha egy hétig se bírja el. Mi a véleményetek? Bocsi, kicsit nagyon ideges vagyok. Nem is olcsó, nincs pénzem minden héten újat venni.
#9! Te tényleg nem tudsz olvasni🤦🏽♀️
Érdekes, rajtad kívül mindenki értette.
1. Rögzítettem mással, ott van értelmesen és magyarul, 2 oldalú ragasztót ragasztottam rá.
2. Gyorskötőzőt értelemszerűen nem tudtam rárakni, mivel nem volt. EZÉRT megkértem a barátnőmet, hogy hozzon. MIKÖZBEN hozta, leesett újra és AKKOR döglött be. Azért indult el vele mégis, mert egyikünk se jós, hogy előre látta volna, hogy bedöglik, mire ideér.
Ez mind benne volt a kérdésemben magyar nyelven. Nem tehetek róla, hogy nem tudsz olvasni.
Az meg, hogy UTÁNA megjavítottam, nem tartozik a kérdéshez, ahogy a pelenkás se. Mindkettő KÉSŐBBI kommentemben volt, szintén értelmesen és magyarul.
Pontosan mi esik le?
A légzésfigyelő a tépőzárról, vagy maga a tépőzár válik le mindenestől a kiságyról?
Akkor az is lehet, hogy csak nem igazán kompatibilis a kiságy felületével.
A mi ágyunk pl. natúr fenyő, lehet, hogy mondjuk egy festett felületen rosszabbul tapad.
(1. vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!