Férjem mindet leszavazta,fura nevet adok a gyerekemnek?
Vagy 10 lánynevet imádok ami bosszantó mert megint fiam születik. :p 8 éve is fiam lett,csak a végén egyeztünk meg,hogy dominik lesz,ez az egy amit elfogadtunk. Írom amit elfogadnék,de férjem megint mindet kihúzta. Áron,albert,benjámin vagy benedek( ben),damián,edmund,eduán,edvin,emánuel,erik,
ervin,jonatán,
klétus,kolen,kolton,milton,
nikolasz,tamás( tomi),gábor( gabi), a levente amit nem húzott ki,de kicsit tucatnév,nem vagyunk teljesen elégedettek. 8 éve is dávidot akartam,de egy rossz ismeröse miatt nem akarja.lehet fura de nekem a Dalton vagy Donoven tetszik legjobban bár nem átlagos. Mit tegyünk hogy megint ne csak ráfogjuk valamire? Ti melyikre szavaztok? Mind jól illik az előnévhez..
Egy részük teljesen jó, egy részük nekem a vállalhatatlan kategória.
Jók: Áron, Benjamin, Benedek, Erik, Tamás, Gábor, Levente, Dávid.
Van ami szódával elmegy, nekem ezek az Albert és a Jonatán.
És a többi az valami förtelmesen gáz. Kolton, Dalton, Donoven? Ez ugye csak vicc? Egy dolog, hogy ma már divat szoktalanabb neveket adni, de ezek már bőven határon túl vannak. Mindenki vinnyogni fog a röhögéstől a gyerek háta mögött ha egy ilyen névvel bemutatkozik.
Bár némelyiktől hideglelést kapnék, nagyon sokat írtál, úgyhogy azért ennyiből már találnék olyat, amivel kiegyeznék.
Kifejezetten tetszene:
Tamás, Gábor, Levente, Benedek.
Kiegyeznék még ezekkel is:
Albert, Benjámin, Erik, Ervin, Dávid.
(A Dávidot direkt azért írtam bele, mert én bármilyen rossz ismerős személyén túl tudnék lépni, ha a nevet mérlegelem.)
De ha a férjed ennyiből nem tudott választani, akkor dobd vissza neki a labdát: javasoljon ő néhányat, amit szívesen adna. És gondolkodj te rajtuk, hátha valamelyik neked is megtetszik.
A celeb közt dívik ez, hogy izzadnak az utónévkönyv felett, hogy minek szokatlanabb nevet találjanak, mert az ő kis porontyuknak ez kijár. Hisz ő nem átlagos! Mindegy mit jelent, honnan ered, hogy hangzik a vezeteknevvel. Csak különleges legyen.
Így születnek a KaszaLoraBellák.
Pont mintha azt mondanám: lotolaringológia (fülorgégészet).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!