Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én dramazom túl, vagy jogosan...

Én dramazom túl, vagy jogosan aggodnatok ti is?

Figyelt kérdés
Kislányunk 16 hónapos múlt, 9 kg, 70 cm. 51 cm és 2700 g született. A súlya rendben, azonban a hossza miatt aggódom, mert egyáltalán nem nő, 6 hónapos korától 14 hónapos koráig 68as ruha méretet hordtunk, mert semmit sem nőt hosszusagra. A lába egy 3 hónapos babáénak felel meg, a 16 os cipő is hatalmas rá. Sem a talp hossza sem ő maga nem nő hónapok óta. A doki, védőnő szerint ő ilyen alkat. De fele akkora mint a korosztalya, akárhova viszem, mindenhol racsodalkoznak, hogy azt hitték még csak 7-8 hónapos. Engem ez eléggé aggaszt, hogy ennyire állunk.
2022. júl. 19. 22:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
86%
Kapaszkodva sem áll fel? Ha csak magától nem, az nem akkora baj, az 18 hos korig ráér. De ha kapaszkodva sem, akkor abban fél év lemaradása van, az nagyon sok.
2022. júl. 20. 12:40
 32/35 anonim ***** válasza:
13%
Arra nem válaszoltál, hogy ti, a szülei, milyen magasak vagytok?
2022. júl. 20. 13:54
 33/35 A kérdező kommentje:
Ha megfogjuk a kezét és az olunkben ül és mondjuk neki álljon fel, fel áll, magaslati dolgokra ha felkapaszkodik akkor csak felterdel. Fejlődik csak lassan. Mi szülők átlag magasak vagyunk, igazából a családunk is, egyikunk részéről sincsenek hú de magasak sem, és durván alacsonyak sem.
2022. júl. 20. 16:25
 34/35 anonim ***** válasza:
51%
Hát akkor tényleg meglátogatnék egy endokrinológust...
2022. júl. 20. 21:02
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi lett végül? Beindult a fejlődés? Eljutottatok szakemberhez?
2022. szept. 13. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!