Ti aggodnatok a helyemben?
Figyelt kérdés
7,5 honapos a kisfiam. Az elmult 9 hetben mindossze 540 grammot hizott. Jelenleg 8140 gramm es 72 cm. 4200 gramm es 52 cm volt, amikor megszuletett. Szepen eszik egyebkent, 220-230 grammokat eszik (fozelek husival, gyumolcs keksszel/zabbal/rizzsel, neha azt eszi, amit mi). Napi 3x szopik, egyszer fozeleket kap, egyszer pedig gyumolcsot. Soha nem hizott tul sokat, altalaban csak a minimumot. Etkezesek utan teljesen elegedett, szepen eljatszik. Mit tegyek? Aggodjak a sulya miatt? Vezessek be egy 3. szilard etkezest is a szoptatasok meghagyasaval? Vagy ez rendben van igy?2015. jún. 25. 14:45
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, rendben van így. Szoptass amíg tudsz. Szépen fejlődik,nyugi.
2/5 anonim válasza:
Nem aggódnék. Az én babám az első 6 hónapban 800 - 1000 grammokat hízott havonta, az utána következő 5 hónapban pedig összesen másfél kilót. A védőnő, gyerekorvos egyhangúlag azt mondták, hogy ez ilyenkor már nem gond, hogy keveset/kevesebbet gyarapszik.
3/5 anonim válasza:
Fél éves koruk után ha jól tudom már nem híznak olyan sokat mint előtte, éppen a mozgásfejlődés beidulása miatt. Jól eszik-stopik én nem aggódnék. Gondolom sokat kúszik, mászik.
4/5 anonim válasza:
nem! lányom 6hós lesz jövőhéten ,ő 7700gr,ásfél hónap alatt 800gr-ot hízott. lelassult a hízás,mert már mászik,folyton mozog. többet is alszik
5/5 anonim válasza:
Az èn fiam egy èvesen volt ekkora! Ne aggódj ilyenkor màr nem gyarpszanak olyan gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!