V8asbéka kérdése:
Két hete született baba a családban, látogatást tervezek az újdonsült szülőknél. Milyen ajándékot tudok nekik vinni, aminek örülnek, és hasznosítani is tudják?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pelenkára - de ebből a méret kérdéses számomra (3840 gramm, 52 cm, kislány), nedves popsitörlő, kenőcsök, bármi, ami ilyen mindennapokban is akár használatos lehet.2022. máj. 31. 13:08
21/24 anonim válasza:
20, nálunk is ez volt. Annyi 62-es body volt, hogy egy jelentős része nem volt rajta. Kaptuk a nagyját.
22/24 A kérdező kommentje:
Huh, szuperek vagytok, köszönöm a rengeteg választ! A látogatás azért most fog megesni, mert az ország másik végében laknak, és pont mostanában fogok arra járni, így beugrok, mivel eleve nem láttam évek óta őket - és ha már többen lettek, gondoltam ha valamit viszek, úgy vigyek, hogy azzal mindhárman jól járjanak. De lehet az utalvány lesz, hisz ki tudja, milyen pelus, törlő, ruha, stb fog bejönni majd nekik. Köszönöm még egyszer!
2022. máj. 31. 16:12
23/24 anonim válasza:
Mint mondtam, a saját fiamra is simán adok pepcot , de ajándékba nem ilyet viszünk. Ahogyan vendégségbe se La fiesta szintű bort viszünk. De ezt nyilván magyarázhatja az ember olyannak, akinek nem volt gyerekszobája.
24/24 anonim válasza:
Kérdező, de ugye meghívtak és tudnak róla nem csak úgy odaállítasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!