2 hetes babát ilyen időben el lehet vinni nagy, kb 2 órás sétára?
Bocsi veletlenül üzenetet küldtem.
Szoval a lenyeg, hogy en ki vittem.
10 honapos es meg nem volt beteg
Én vittem ennyi idősen,kell neki a levegő és hogy erösödjön
az immunrendszere. Normális a védönőd egyénként? Ha kell szívesen mesélek olyan gyerekről akit az anyja a négy fal között nevelt fel,mert a világ egy fertő. Ha a gyereket megfújja a szél már beteg.Vidd nyugodtan,jól beöltözve,betakarva. Kellemes sétákat.
2 hetes baba jóformán végig alussza a meleg babakocsiban.Mi baja lehetne? Friss levegőt szív? :D
Túl tolják a védőnők is,bezzeg ahol meg kellene ott nem segítenek soha,csak elsiklanak az éheztetett vagy elhanyagolt gyerekek felett is,de az hogy te sétálni vitted az zavarja és bele kell kötni..🤌
Kutya séta,nem szűnt meg létezni a gyerek mellett ő sem.
Naponta 2x voltam lent úgy,hogy mindketten jöttek.Reggel és dél környékén,az esti sétára hagytam fent mert addigra haza ért apuka is,és nyugodtan egy órára le tudtam lépni.Mindenki jól járt.Baba mindig volt friss levegőn,kutya is mozgott,nekem nem kellett aggódni,hogy bármelyiket is elhanyagolom vagy túlzottan bezárom a lakásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!