2 hetes nyaralás babával, vagy 1 hetes nélküle?
Júliusban szeretnénk elmenni nyaralni, két verzió van.
Az egyik, hogy két hétre megyünk a lányunkkal és a szüleimmel együtt, a másik pedig hogy egy hétre kettesben a párommal. Utóbbi esetben a lányunk maradna itthon a szüleimmel, anyukám boldogan vállalkozna a 0-24-es bébiszitter szerepre.
Ami miatt vacillálok, hogy nem tudom, hogy viselné a repülőutat, ott mennyire könnyen szokná meg a környezetet... Akkor lesz majd 4 hónapos. Nem egy sírós baba, az éjszakáink nyugodtak egyelőre (8 körül letesszük aludni, másnap reggel 7-8-ig alszik ébredés nélkül).
Európán belül mennénk mindenképpen, Costa del Sol részét néztük eddig, de én Görögországba is szívesen mennék.
Akik voltak már fél évesnél kisebb babával nyaralni, mik a tapasztalataitok? Élvezhető volt a nyaralás? Nálunk jönnének szüleim is velünk, így kicsit könnyebb lenne, de nyilván egy 4 hónaposnak még ez nem akkora élmény, mint mondjuk egy 2 évesnek.
Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat!
Én őszintén nem mennék sehová így külföldre. Belföldre autóval bármennyi időre, a lényeg az lenne nekem, hogy bármikor haza tudjak indulni.
Pláne, hogy ilyen kicsinek kínszenvedés a repülőn a fel- és leszállás, szegénynek iszonyatosan fáj a füle, aztán ha ordít, akkor az egész repülőnek kínszenvedés az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!