2 hetes nyaralás babával, vagy 1 hetes nélküle?
Júliusban szeretnénk elmenni nyaralni, két verzió van.
Az egyik, hogy két hétre megyünk a lányunkkal és a szüleimmel együtt, a másik pedig hogy egy hétre kettesben a párommal. Utóbbi esetben a lányunk maradna itthon a szüleimmel, anyukám boldogan vállalkozna a 0-24-es bébiszitter szerepre.
Ami miatt vacillálok, hogy nem tudom, hogy viselné a repülőutat, ott mennyire könnyen szokná meg a környezetet... Akkor lesz majd 4 hónapos. Nem egy sírós baba, az éjszakáink nyugodtak egyelőre (8 körül letesszük aludni, másnap reggel 7-8-ig alszik ébredés nélkül).
Európán belül mennénk mindenképpen, Costa del Sol részét néztük eddig, de én Görögországba is szívesen mennék.
Akik voltak már fél évesnél kisebb babával nyaralni, mik a tapasztalataitok? Élvezhető volt a nyaralás? Nálunk jönnének szüleim is velünk, így kicsit könnyebb lenne, de nyilván egy 4 hónaposnak még ez nem akkora élmény, mint mondjuk egy 2 évesnek.
Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat!
Nem tudtok például ősszel menni, amikor már kicsit nagyobb? Addig pedig belföld, de a baba érdekeit szem előtt tartva.
Egyáltalán nem biztos, hogy nyaralás alatt is tartani fogja a napirendjét, meg addig még az otthoni alvása is változhat.
Én sehova nem mennék egy négy hónapossal.
+1 a 15nek.
Meg amúgy mi ez, hogy viszitek a nagyszülőket, mert amúgy az nem nyaralás, hogy a gyerekkel vagytok?
Van egy rossz hírem: a következő 20 évedet a gyerekkel fogod tölteni. Szóval ideje változtatni a hozzáálláson, hogy mit tartasz nyaralásnak.
Mi 1,5 honapos koratol bevezettuk a havi 1 hetvege kettesben cimu tortentet, anyukammal volt mindig, azota is imad anyaval lenne a kisfiam. Mi ilyenkor vagy belfoldon wellnesseztunk vagy csak itthon romantikaztunk. De hogy 4 honaposan nem hagytam volna itthon 1 hetre az tuti😅 foleg ugy hogy kulfoldre menjek...
Pici babaval meg nem utaznek ( foleg a jelenlegi helyzetben) kulfoldre, repulovel, egyaltalan nincs szuksege ilyen pici kisbabanak erre max neked meg a ferjednek. Neki most az allandosag, a rendszer ami kell. De lehet tenyleg kicsit korai volt nektek a baba...
De hogy valaszoljak a kerdesedre ha MUSZAJ valasztani akkor talan vinnem magammal...
1hétre, gyerekkel, belföldre...
Eszem ágába se jutna par óránál többet anyámra hagyni a gyereket... ha nem élted ki magad, minek szültél?!
Egy ekkora gyerekkel meg tuti nem mennék hetekre, illetve külföldre...
Mi is imádjuk a tengert, mégis mikor megszületett a fiunk, felhagytunk a rongyrázással, pedig lett volna miből. Itthon váladztottunk szép helyeket, ha baj van hamarabb hazaérjünk.
Most 3éves, idén megyünk (ha megyünk, mert a vírushelyzet engedi) először vele külföldre.
Az anyámmal nyaralás meg.... szeretem, imádom, de neküln ez a nyaralás dolog hármunk programja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!