Két hete született baba a családban, látogatást tervezek az újdonsült szülőknél. Milyen ajándékot tudok nekik vinni, aminek örülnek, és hasznosítani is tudják?
Anyagilag hogy állnak?
Ha tehetősebbek, akkor inkább valami picit exkluzívabb dolgot. Pl mamas and papas ajandékcsomag, ilyesmi.
Ha nem állnak olyna jól, dm vagy rossmann utalvány.
Ha te magad kezded megvenni, a legnagyobb jóindulat mellett ae biztos, hogy eltalalod, hogy neki mi vált be és mi nem. Megveszed a legdrágább pelust, de neki pont nem az vált be.
Szerintem még várjatok a látogatással minimum a 6. hétig, de akár a 3. hónapig is. Akkor már a 2/3-as pelus is jó lesz.
Nekem az a tapasztalatom, hogy sütivel még nem lőttünk mellé. Valahogy eddig mindig mindenki örült egy jó kis dobos szeletnek vagy egyéb finomságnak.
A babának vihettek esetleg csörgőt, cumit (ha használ), pár ruhácskát, könyvet (leporellókat), stb.
A ruha megont olyan, hogy anyagilag hogy állnak? Ha kicsit gazdagabbak, akkor nem nagy ötlet odamenni 2 db pepco bodyval…
Én tudjátok minek örültem mindig a legjobban? A főttkajának meg a házi sütinek :D
Ahogy fent írtak, ha nincsenek annyira elengedve akkor utalvány.
Ha igen, akkor valami szebb dolog.
Little Dutch játék pl.
Vagy egy szép pléd. Nem a pár ezer forintos a sinsayböl, hanem pl ilyen:
Szerintem az utalvány a legjobb.
Mi jól állunk anyagilag, de a legjobban én is az utalványnak örültem, hiszen mindent (pléd, ruha, cumi, csörgő) már régen megvettünk a gyereknek.
Pelenka, popsitörlő, krém, cumi azért nem jó ötlet, mert ha más márkát viszel, mint amit használnak, akkor totál felesleges dolgot adsz, míg az utalvánnyal azt vesznek, ami nekik tényleg szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!