3 hónapos babát lehet 2×2 óra autóútra vinni?
Ha nagyon muszáj.
Hordozóban vinnéd? Akkor álljatok meg óránként vegyétek ki, hogy pihenjen a kis gerince.
Egyébként az én lányom bírta volna 3 hónaposan.
Nekem már két hetesen kellett 1,5 órákat autóznom vele. El kellett költöznünk a picivel az anyóshoz, de a vizsgáltatokra ugye a születése helyére vittük el.
Az elején még sokat is aludt. Kesőbb az autó elringatta. Nem tudom milyen a hordozó de próbáljátok meg minél inkább vízszintbe dönteni.
Az én lányommal képtelenség lett volna meglépni. Ő kb fél éves koráig csak ordított az autóban, utána is mellette kellett ülni. Most másfél éves és már el tudok vele menni egyedül is.
Barátnőm német (magyar férje van, itt élnek) és kb ennyi idősen mentek haza - 13 órás út. Az a kislány kb zokszó nélkül bírta a nulladik pillanattól.
Ennek ellenére ha bírja a baba, baja nem lesz tőle. Tény, hogy 1,5 órát mondanak maximum arra hogy mennyit lehet az autóshordozóban, de ez inkább arra vonatkozik, hogy rendeszeresen. Ha egyébként nem "abban él a gyerek", akkor ennyitől nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!