Két hete született baba a családban, látogatást
tervezek az újdonsült szülőknél. Milyen ajándékot
tudok nekik vinni, aminek örülnek, és hasznosítani is
tudják?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pelenkára - de ebből a méret kérdéses számomra (3840 gramm, 52 cm, kislány), nedves popsitörlő, kenőcsök, bármi, ami ilyen mindennapokban is akár használatos lehet.
Aki a pepcos ruhát így lenézi az igenis sznob. Ajándék holmit nem nézünk le mindegy honnan van amíg az illető tényleg igyekezett.
2022. máj. 31. 14:12
12/24 anonim válasza:
Kérdezz rá :-) Süti esetén is arra, hogy nem diétázik-e a szoptató anyuka (nekem pl. tejallergiás a fiam, ismerősnél tej-tojás-glutén okoz refluxot a babának).
2022. máj. 31. 14:14
13/24 anonim válasza:
Aki olyan korán jött látogatni az kb hozhatott bármit a hátam közepére se kívántam (szóval ne legyél megsértődve, ha nem látszik őszintének az öröme )🤣 aki meg olyan közeli, hogy anyukám vagy teso az meg konkrétan bármit hozhatott. Amugy pelenkából én kettes méretűt kaptam ajándékba, és örültem neki mert egyik napról a másikra nőte ki az egyes méretet + kipróbáltam más fajta pelust amit lehet, hogy magamtól nem vettem volna meg :) ezen kívűl pénzt utaltak egészségpénztárra ( vehet belőle pelenkát, popsi törlőt, cumit, cumisüveget, gyogyszert ..stb..)vagy kp borítékban. Aki 6 hét után jött ott meg már örültem mindenfélének a pepcos ruhának is hisz kb 2-3 hét alatt kinövi összekakilja, kis csörgő rágoka. De te ismered őket jó ajándék lehet a kisbaba napló is, ha nem tölti ki akkor se ő dobta ki rá a pénzt de lehet, hogy megtetszik neki :)
2022. máj. 31. 14:26
14/24 anonim válasza:
Én a bababoltos ajándékutalványoknak és a főtt ételeknek örültem a legjobban.
De sok mindent kaptunk, igazából mindennek örültünk. Semmi nem volt ilyen kiemelkedően hasznos, mivel mindent megvettünk már előre.
Viszont 6 takarót kaptunk ajándékba, úgy hogy már mi is vettünk hármat, de végül a kedvenc egy ajándékba kapott lett.
Volt olyan is aki megkérdezte hogy mi kell még, mi hiányzik.. szóval ez is egy járható út, ha nem akarod te is a 10. takarót ajándékba vinni.
2022. máj. 31. 14:30
15/24 anonim válasza:
Én meg szoktam kérdezni, mire van szükségük. Ha pelus, popsikrém, törlőkendő, akkor konkrét márkát is kérek és abból vásárolok. Vagy utalvány, ha nem akarod kifaggatni őket.
2022. máj. 31. 14:32
16/24 anonim válasza:
A legjobb ajándék amit a terhességem és a gyermekágy alatt kaptam az egy nagy ételhordónyi rakott krumpli volt.
2022. máj. 31. 14:35
17/24 anonim válasza:
Süti, egy tepsi rakott étel ,kismamának nasi, a babának meg vmi cuki előke.
Kicsit kevesebbet kell főzni a baba mellett, nasinak mindenki örül , előkéből meg sosem elég :))
Pelus + body, vagy jo vagy nem, méret is lehet gond meg esetleg nem lesz e tőle pöttyös a kis feneke
2022. máj. 31. 14:36
18/24 anonim válasza:
Süti suti és süti.
Jaj igen. És még több kaja 😂
Én ölni tudtam a huslevesért így sokan azt hoztak nekem 😂
Emellett mindenki pelenkát, meg 8000-ik ruhát hozott. A frász kerulgetett mert nekünk csak a DM-es pelus vált be. Aztán amikor ezt mondtam, mindneki DM-és ajándék utalványt hozott, meg Rossmann, Brendon (ezeknek őrültem a legjobban mert így azt vehettünk amit akartunk 😁)
2022. máj. 31. 15:31
19/24 anonim válasza:
Utalvány, házi süti, házi főtt étel.
2022. máj. 31. 15:34
20/24 anonim válasza:
Utalványt vigyél. Az a leghasznosabb. Biztos vagyok benne, hogy mindenük megvan. Nem kell egy sokadik felesleges cumilánc, takaró, stb. Ruhából is mindenki 62-est visz, mi annyit kaptunk, hogy a nagyját átnőtte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!