Keresztelőre mit illik vinni a Keresztanyának?
Figyelt kérdés
Én leszek a keresztanya, a fülbevalót már rég megkapta(ha jól tudom, az is egy szokás hogy a keresztanya veszi a fülbevalót) Viszont így nem tudom mit illene vinnem?!2022. ápr. 29. 10:41
1/7 anonim válasza:
Általában igen, az arany fülbevaló a 'szokás'. Esetleg kérdezd meg, hogy a keresztelésen viselt ruháját megveheted-e.
2/7 anonim válasza:
Bocsánat, visszaolvasva kicsit hülyén fogalmaztam meg, szóval hogy megveheted-e neki a ruhát, amiben lesz :D
3/7 anonim válasza:
Kérdezd meg beszállhatsz-e a keresztelő költségeibe. (Ha nálatok kell fizetni a templomban)
4/7 anonim válasza:
Mifelénk valami ezüst tárgyat is szokás adni, többnyire a baba nevével belegravírozva, pl. ezüst kanál, csengőcske, de akár későbbre medál is jó lehet.
5/7 anonim válasza:
Én gyertyát készítettem (viaszlapokkal dekoraltam)és azt odaadtam a papnak. Amúgy a templom biztosít gyertyát a keresztelőhöz, de így az enyémet használta. A szülők is csak ott a keresztelő alatt szembesültek ezzel, nagy volt az öröm.
6/7 anonim válasza:
Ha azért keresztelik a gyereket, mert vallasosak, akkor a szokásos ajándék egy különlegesebb, értékesebb Biblia.
Ha divatból, akkor bármi lehet, a szülőket kérdezd meg
7/7 anonim válasza:
Mi H&M 30000Ft ajandekutalvanyt adtunk a ferjemmel,mi voltunk a keresztszulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!