Hogy viselitek az otthonlétet?
Persze, biztos van olyan, aki mindig jól.
Nekem az életem értelme a kisfiam, de néha mégis megőrülök. Rettenetesen eleven, szó szerint 24 órás foglalkozást igényel. Amikor már nem bírok vele és teljesen kifáradok, akkor úgy érzem, legszívesebben elmennék egy napra valahova, csak egy kis nyugalmam legyen. Ha erre gondolok, persze bűntudatom van, mert a családom egy tagja sem meri néhány órára vállalni, mert hát ugye most van a szeparációs félelem időszaka... Már legalább 5-6 hónapja nem voltam egy percet sem Nélküle. A nap nagy részét egyedül töltöm Vele, és már rá sem ismerek a régi önmagamra. Ti is szoktatok így lenni? (Szupermamik, akiknél minden tökéletesen működik, kíméljenek...)
Húú, lányok, nem is gondoltam volna, hogy ez a kérdés ennyi érzést előhoz mindenkiből... Nagyon köszönöm nektek a sok biztatást és választ.
Azt hiszem, tényleg nagy igazság van abban, hogy vannak nálunk sokkal nehezebb helyzetben lévők is.
Egy új kis ember születésével mindenki megváltozik, egy családon belül is. Csak a családtagok közül is kevesen értik meg azt, hogy ebben a helyzetben egy kisgyerek és az anyukája kapcsolata és érzései a legfontosabbak és őket kell ebben támogatni, nem a "saját sebeiket nyalogatni" (pl. eltávolódó apuka, sértődött nagymama, rokonok...) Mindenkinek ismerős valamelyik eset...
Hálát kell adnunk a sorsnak, hogy van egy csodálatos gyermekünk, aki csak a miénk. Mert Nekik mi vagyunk a legfontosabb, legyen bármilyen családi gond!
Azért én is igazi boldog ünnepet kívánok Nektek a kisbabátokkal! Neki ez az első karácsonya!
Na ezt nem bírom megállni szó nélkül.
Mi az, hogy "csak a miénk" a gyerek? Hogy képzeled ezt? Nem a tulajdonod! Attól még, hogy csak azért szültök, mert az elb..ott életeteknek csak ez tud értelmet adni, attól még a gyereket nem birtokolhatjátok. Az ilyenekből lesznek az elvajult anyósok, akik elkényeztetett mamakedvenceit nevelnek, akik még 40 évesen sem tudnak leszakadni anyuciról, és képtelenek lesznek a normális életre! Szánalmasak vagytok mind egy szálig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!