Hogyan viselitek az otthonlétet? Mit csinátok, mivel kötitek le magatokat?
Amikor kórházban feküdtem egy hetet a 16-ik hétben fellépő vérzés miatt (mélyen fekvő méhlepény), akkor olvastam és rengeteget kézimunkáztam.
Később kötöttem, varrtam a babának mindenféléket, a foltvarrós takarót, pl., most is használjuk, 3 évvel később. Nemezeltem, csináltam játékokat.
Szia én már az 5 héttől itthon vagyok veszélyeztetettként!
eleinte nagyon unatkoztam és rossz volt,de mostanában feltalálom magam főzöcskézem finomakat néha takarítok mosok
kimegyek a kertbe ,kiülök ak is székembe ,olvasok,tv zek
néha ha nagyon fáj a fejem alszok 1 órácskát!És várom ,hogy a párom hazaérjen!16 hetes kismami
Szia. 24 hetes vagyok, kb az 5-6. héttől táppénzen, szintén veszélyeztetett terhes vagyok, mert az elején volt egy kevés vér, és én is PCOS-s vagyok, volt már vetélésem.
Az első 12 hetet majdhogynem végig feküdtem itthon, akkor dvd, internet. Aztán mostanság sokat bújtam az internetet, megnéztem az összes babakocsit, honlapokat, babacuccok után kutatva, hol mennyibe kerül. Komolyan mondom, a legnagyobb feladat a babakocsi volt, mire végigböngésztem többször hogy melyik milyen, nekem milyen elvárásaim is vannak...de múlt héten megvettük az "igazit".
Azon kívül a háztartás - főzés, mosás, vasalás, takarítás... - amit kell, illetve anyukámékhoz megyek ki vagy ők jönnek, barátnőzök mert van aki nemrég szült így nála babázok, sétálok, szerencsére mindig van elfoglaltságom és ritka ha unatkozom.
Te mit csinálsz? Miért nem mész át anyudékhoz?
Szia!
Előző terhességemnél a 20.héttől voltam otthon, egyedül.
Férjem reggel 5kor ment melóba, este 7kor ért haza. Totál egyedül voltam, szüleim 100km-re. A közeli rokonokkal nem volt jó a viszony, miután megtudták hogy babát várunk(irigykedtek és unkók lettek). Barátnőim, ismerőseim ott nem voltak. Szóval, beszélgetni senkivel nem tudtam.
Én pihentem, minden nap főztem (amúgy hetente 3szor szoktam), olvastam, rejtvényt fejtettem, interneteztem, és játszottam a számítógépen. Na meg tervezgettem a babaszobát:)
Most 17 hetes vagyok, és nem unatkozok:) a 15 hónaposom elszórakoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!