Anyukák! Ti hogy bírjátok a minden napos otthonlétet és hogy minden nap olyan egyforma? Csak én vagyok vele így, hogy baromi nehéz?
En sem voltam egy nagy otthonulo tipus de szerencsre mar dolgozom. :) En azt csinaltam amit itt egy valaszado irt. Kerestem hasonlo babas anyukakat es heti 2-szer legalabb setaltunk egyut. Nekem igy nezett ki egy hetem. Hetfon mentem parkba setalni (ha raert az ismerosom a babaval akkor egyutt) ha esett az eso akkor mentunk babauszasra. Kedden elvezettem a baratnomhoz (60km) es ha jo ido volt tekeregtuk ha rossz ido volt bent fozocskeztunk valami finomat. Konnyu volt ugy, hogy egyikunk elfoglalta a babakat, jokat dumaltunk... Masik heten meg ok jottek hozzank. Szerdan talkoztam az ismeros anyukaval ha raert es mentunk a parkba vittunk szendvicset, takarot, olvasni valot, dumalgattunk es a babak kozben jokat aludtak, ettek, amikor meg nagyobbak voltak akkor masztak, jatszodtak. Csutortokon mama baba csoportba mentem vagy a konyvtarba babas zenes foglalkozasra. Penteken meg elvoltam, tekeregtunk, vasarolgattunk a kisfiammal a kovetkezo hetre kajat. Delutan meg kimenom volt a baratnoimmel (2 hetente mert minden masodik heten a ferjem ment). Egyszer csak azt vettem eszre, hogy eltelet az ido de meg mennyire hamar. Azt tanacsolom, hogy probalj kimozdulni baba nelkul is neha ha a ferjed/parod segit. Nagyon jol feltoltodsz. Mi ezt 3 honapos kora ota csinaljuk. Minden masodik pentek az enyem. Jon a jo ido hamaros es konnyebb lesz en orakig tekeregtem a parkba, tapszer bekeszitve, magamnak szendvics. Kisfiam imadott az arnyekba hevereszni nezni a faleveleket. :) Persze jo volt visszajonni dolgozni en sosem tudtam bent ulni, meg ha esett is az eso mentunk tekeregni valami zart helyre vagy baratnozni. Sajnos en nagyon depis leszek a bezartsagtol es a nagyon monoton mindennapoktol. Probalj kimozdulni. En is imadom a kisfiam, mindennel jobban de ilyen beallitotsagu vagyok. Ettol senki sem jobb vagy rosszabb anya. :)
14 honapos mult a kisfiam
Utolsó válaszolónak:
Nem tudom mekkora a babád, de ha még fél év alatti, gondolom viszonylag sokat alszik. Használd ki azt az időt ha nem szeretsz sétálni, akkor dvd-zésre, netezésre, mert ahogy nő, pláne 1 éves kora után, már nappal nem sok időd lesz ilyenekre. Illetve nem is lehet majd tőle tv-ni, amit észreveszi a hangját és másfél éves kora után meg, ha már elkezd beszélni, reggeltől estig be se áll majd a szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!