Hogy élitek meg az otthonlétet? Milyen érzések kavarognak benned?
Néha hiányzik, hogy magam legyek-egyedül. Hiányzik, hogy nem tudtam elmenni fősulira(bár ezt még pár év múlva pótolhatom)
Ettől függetlenül nagyon jó a babával, nem hiányzik a munka, mondjuk van itthon elég...:)
De jó lenne több babás anyukával barátkozni, mert sajnos nem szültek a barátnőim és emiatt elkoptak mellőlünk :(
nagyon rosszul.
Totál magam alatt és egyedül vagyok
Én egyedül vagyok a kisfiammal itthon és annyira,de annyira élvezem! Persze estére mindig kidőlök, de alig várom már hogy reggel kezdődjön minden elölről!!:DD
Barátnőimmel ugyanúgy tartom a kapcsolatot. Vannak,a kik lemorzsolódtak, de ugye az olyanokért nem kár, az ő bajuk :)
Viszont olyan is van -nem babás barátnő-, akivel azóta éledt fel ismét a barátság, amióta megszületett a kicsi.
milyen érzések? Határtalan öröm és boldogság és szabadság érzése! És -bár imádtam a munkám- soha nem jut eszembe sem :D (kivétel az ilyen kérdéseknél :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!