Anyukák, hogy viselitek az elviselhetetlen anyóst?
Hála neki nem túl elviselhetetlen inkább borzasztó körülményes.
nem tehetek mást próbálok elvonatkoztatni ezen tulajdonságától ha sérelmem van vele kapcsolatban akkor ott azonnal szóvá teszem és nem kapom fel mindenért a vizet de ha igazam van a férjem mindig kiáll mellettem.
Szeretem az anyósomat. :)
Persze neki is vannak jó tanácsai, ezer dologba köthetnék bele, de minek? Senkinek sem jó. A tanácsokat meghallgatom, dönteni meg én fogok.
Az anyósom a férjem anyukája, a férjem a gyerekemnek ugyanolyan szülője, mint én, így amit szabad pl. az én anyukámnak, azt az anyósnak is természetesen (csak mert sok helyen olvasom, hogy a saját anyuka iránt nagyon elfogultak az anyukák).
Már csak a gyerekek miatt is hülyeség lenne viszálykodni. Szeressétek az anyóst! :)
17:11-nek:
dettó, én anyósom is az a beszólogatós fajta, ezért nem is nagyon megyünk (fiammal) hozzájuk, csak a férjem olykor-olykor, persze ő is kapja anyóstól az ívet... :D
nehezen! és mi nem jövünk, ők jönnek, pedig nem hívjuk :P.
Hétvégén itt járt, mondta a "tanácsait" már nem bírtam tovább, nem akartam vele összeveszni, mert nem is lehet veszekedni vele, mert az a típus, akinek mindig igaza kell, hogy legyen és nem hallja meg mit mond a másik, így fogtam magam és kijöttem a szobából és otthagytam. nézett is nagyot, hogy most meg mi van, de végül csak abbahagyta a hülyeségeit, szóval ha azt vesszük ez a taktika bevált (úgy ahogy). Lehet bunkóság volt, de úgy éreztem ha most nem megyek ki akkor tuti felpofozom, vagy legalábbis elküldöm valahová messzire.
Nekem néha anyám olyan, amit írtatok. Anyós nem él, após, az meg felér 3 anyóssal is, s ráadásul vele élünk:(
A megtakarított pénzünket, amit félre tudnánk tenni, elveszi. Gyereknek semmit nem ad. Eleinte beleszólt a nevelésébe is, de addig addig mondogattam a páromnak, hogy ő is addig hajtotta neki, míg leállt szerencsére. Főzni alig tudok tőle, elvárta még a gyeremekágyas időszakban is, hogy én alkalmazkodjak hozzá. Ha nem dolgozott, s elfogyott a kajánk, volt hogy egész nap alig tudtam enni tőle, mert 6-8 óra hosszától kevesebb ideig nem tartózkodott a konyhában sosem. Addig főzött, de hogy mit csinált ilyen sokáig, nem tudom, de ahányszoer benéztem, hogy na jó, most már én is főznék, mindig főtt a gázon valami. Volt hogy pl. pörköltet 4 óra hosszán keresztül főzött.
Sziasztok.Nekem is van hogy beszologat,okoskodik(2.unoka,az elso a lanyae)Meghallgatom amiket mond,neha persze akkora baromsagot h kesobb jot rohogok rajta.De az en anyukam is tud neha olyat mondani/csinalni akkor ra is raszolok.
Attol fuggetlenul szeretem anyosomat,szivesen vagyok naluk is mindig jol elvagyunk.Az a lenyeg hogy szeresse az unokajat a tobbit le....rom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!