Hol van már a tavasz? Mennyire viselitek jól ezt a borzalmas, vacak időjárást?
Nekem a tavasz úgy kéne már, mint egy falat kenyér.
Kezdek tökre kimerülni, pedig 8 hónapos a babám, és úgy látom, mozgásban, most jön csak a java. Kávé ide vagy oda, már 12-re, amikor sétálni mennénk, alig állok a lábamon. (az más kérdés, hogy éjjel sem alszik)
Tippek tavaszi fáradtság ellen?
Tippek nekem is jól jönnének, bár szerintem ez még inkább téli.
Nekem két kicsi van, utálom már a hideget, az öltöztetést, vetköztetést. Ma kritikán aluli napunk volt, bőgtünk mind a 3-an.
(Nem általános, de ma ez volt.)
Szintén kér kicsivel, és nagyon nehezen viselem már :(
Nagy dózis c-vitamin (500-1000 mg-os) segít kicsit, hogy ne legyek annyira kimerült.
13 hónapos járni tanuló kint, 5 hetes a pocakban, tiszta K.O. vagyok.... Bár mi ma is sétáltunk, nagyon kimerít az öltöztetés, de leginkább az, mikor már jövünk haza, fel kell mászni a másodikra, cipelem a lányom, a pokrócot, a vásárlásról inkkább már "leszoktam".
Én próbálok akkor pihenni, mikor a csajszim alszik. Ma megállapítottam, hogy nem ártana takarítani.....ezt elnapoltam péntekre :)
Igen, én is úgy érzem, hogy egy kis meleg, finom langyos napsugár, ücsörgés a padon nagyon jót tenne már :)
Több vitamin kéne (legalábbis nekem) de sajnos a gyümölcsöktől van a leginkább hányingerem....ez is milyen fura.
Kitartás, talán nemsokára megérkezik a várva várt... :)
Mi is meg vagyunk zavarodva.
20 hónaposomnak lételeme a napi 3-4 óra a levegőn.
Egyszer délelőtt egyszer délután. De ma annyira hideg volt, hogy egy óra után bejöttünk, ráadásul beteg is, nem sok mindent tudok kezdeni vele és magammal sem már idebenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!