Hogyan tudom lebeszélni a férjem? Borzalmas nevet akar adni a lányunknak!
Kitalálta, hogy legyen ARABELLA....nekem taknyosorrú koszos szakadt ruhás gyerek jut eszembe a nev hallatán :(
Mondtam, hogy legyen simán Bella, mert az Nekem is tetszik.
Ragaszkodik ehez a névhez....Izabella, Annabella, Bella nekem mindegyik tetszik, de ez az Arabella....még a Mirabellába is belemegyek, pedig az sem tetszik annyira....
Mi az,hogy ragaszkodik hozzá?
A közös gyereketek lesz,így a nevét is közösen kell eldöntenetek.Ez nem olyan dolog,hogyha nem tetszik,akkor pár hét múlva változtatok rajta.Ez örök életre szól.
Szerintem próbálj vele beszélni arról,hogy neked ez nem annyira tetszik és van pár sokkal jobb ötleted.Vagy egyezzetek meg abban,hogy a második neve lehet ez,de az elsőt akkor had válaszd te.
Azt mondja, hogy nagyon régóta tetszik neki ez a név, mert egy erős sexi nő jut róla eszébe.
Nekem meg inkább egy rőszakos mint erős :S
Azt mondja, hogy majd megszeretem és ugy is Bellanak hívom majd, így teljesen mindegy, hogy Arabella, Izabella, Annabella, Mirabella vagy csak simán Bella.
Ha már ugy is Bellának hívjuk miért nem lehet simán Bella? nem értem :(
Kérdezd meg, h örülni fog-e ha a lánya erős és szexi lesz és a fiúkat nem lehet majd levekarni róla. :)
Egyébként én ismerek egy Arabellát, de nem vagyok büszke rá. Alkoholista koszos szülők gyereke, akiknek nem egyszer volt ügyük a rendőrséggel. A testvérei évekig voltak börtönben is ugyanabban az időben.
Az azért elmond valamit hogy a Mirabella az megfelel, Az Izabella is elmegy , sőt még az Annabella is.
Röviden: Mind1 milyen Bella csak az ne legyen amit a férjed mond!
Eddig csak nem tetszett..már undorodok is :S
kimondhatatlanul félek/undorodom a pókoktól.
Borzasztó vagyok, hogy van 1 név ami nem tetszik ....tényleg elszomorító.
Nem tetszik, szerintem borzasztó.
Ha rajtam múlna nem Bella/Annabella/Izabella/Arabella/Mirabella lenne.
Nekem az Anna tetszene, de én már engedtem, az Annából, mert szerinte az régies név...belemennék olyan nevekbe amit én sosem adnék de az Arabella borzasztó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!