Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudom lebeszélni a...

Hogyan tudom lebeszélni a férjem? Borzalmas nevet akar adni a lányunknak!

Figyelt kérdés

Kitalálta, hogy legyen ARABELLA....nekem taknyosorrú koszos szakadt ruhás gyerek jut eszembe a nev hallatán :(

Mondtam, hogy legyen simán Bella, mert az Nekem is tetszik.

Ragaszkodik ehez a névhez....Izabella, Annabella, Bella nekem mindegyik tetszik, de ez az Arabella....még a Mirabellába is belemegyek, pedig az sem tetszik annyira....

2011. júl. 24. 18:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

21:55 vagyok, az én férjem nem ilyen... mi közösen választottunk nevet, amelyiket valamelyikünk utálta, azt eleve kilőttük, ennyire tiszteljük egymást!

Mérgemben fogalmaztam ilyen keményen. Mi az, hogy a férj rá akar erőszakolni olyan nevet, amit nem bír elviselni sem?

Persze, hogy közös gyerek, és közösen kell dönteni.

De az egyik elvált hozzászóló írása is elgondolkodtató azért :P

2011. júl. 24. 22:21
 22/30 A kérdező kommentje:

Ne veszekedjetek!!Nem ér annyit...másban szerencsére nem szokott akaratos lenni...

nem is úgy mondja, hogy már pedig más nem lehet, csak, hogy értsem meg Neki mennyire tetszik.

Én megértem, de ugyan úgy nem tetszik a név.

Én is lemondtam a kedvéért az Annáról....de a férjem nem akar lemondani az Arabelláról.

Pedig a Bella sokkal kedvesebb név és az lenne igazából a legjobb megoldás hisz az tetszik neki is nekem is.

Még puhítgatom kicsit :)

2011. júl. 24. 22:31
 23/30 anonim ***** válasza:
és mit szólnátok az Ariellához? nekem ez olyan középútnak tűnik.
2011. júl. 24. 23:11
 24/30 A kérdező kommentje:

igazábl nem rossz :)nagyon keves név van ami nagyon nem tetszik, így tenyleg kicsi volt rá az esély, hogy pont olyat válasszona férjem, de még is sikerült :)

Ariella Bella ??? nekem ez jól hangzik :) ééééésssss a férjemnek is :) bár szerinte az Arabella jobb lenne, de "ez sem csúnya".. :D

szerintem az Anna Bella jobb lenne ,de ez is tetszik :)

NAGYON Kösziiiiii

2011. júl. 24. 23:17
 25/30 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! :)

Nem veszekedtünk... :)

Nagyon örülök, hogy alakul a dolog, igazán szép névkombinációt találtatok! Majd azért írd meg a véglegeset, és természetesen azt is, ha megszületik a kicsi lány!

2011. júl. 25. 08:30
 26/30 anonim ***** válasza:

csatlakozom: nem veszekszünk:) (és hozzáteszem, nem is én pontoztalak le, nem szokásom).

bocsánat, nem személyeskedni akartam, hirtelen felindulásból "nem irigylem a férjed", csak tényleg úgy gondolom, hogy ha valaminek, ennek aztán tényleg közös döntésnek kell lennie.

2011. júl. 25. 12:00
 27/30 anonim ***** válasza:
Egyetértünk :)
2011. júl. 25. 22:23
 28/30 A kérdező kommentje:
Ariella Bella lesz a lányunk és Ellus Bellus a beceneve :) már így hívjuk :)
2011. júl. 25. 22:34
 29/30 anonim ***** válasza:
Nagyon szép :) És örülök, hogy gyorsan megoldódott :)
2011. júl. 26. 12:12
 30/30 anonim ***** válasza:
örülök, hogy megegyeztetek, sok örömet (és kitartást) a kiscsajhoz:)
2011. júl. 26. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!