Hogyan tudom lebeszélni a férjem? Borzalmas nevet akar adni a lányunknak!
Kitalálta, hogy legyen ARABELLA....nekem taknyosorrú koszos szakadt ruhás gyerek jut eszembe a nev hallatán :(
Mondtam, hogy legyen simán Bella, mert az Nekem is tetszik.
Ragaszkodik ehez a névhez....Izabella, Annabella, Bella nekem mindegyik tetszik, de ez az Arabella....még a Mirabellába is belemegyek, pedig az sem tetszik annyira....
Mond meg neki hogy közös a gyerek, úgy hogy közös a döntés is a nevéről.
Szegénynek nehogy már Arabella legyen a neve :S
NEM PONTOZLAK LE, AZÉRT, MERT TETSZIK!!
Hiába Erdei Zsolt felesége, nekem akkor sem tetszik.
Egy spanyol lányon nem is fura annyira...de saját gyerekemen nem tudom elképzelni!!
Akinek tetszik vagyok :)
És ha kompromisszumot kötnétek és Anna Arabella lenne?Aztán úgyis az Annát használná a kicsi.
Szerencsére nálunk nem volt ilyen gond,párom szó nélkül elfogadta az Ármin nevet kisfiúnknak,tőlem hallotta először de nagyon tetszik neki.
Nekem is nagyon tetszik:) Tényleg nagyon szép név, szerintem.
És ha két nevet adnátok neki? Az előző Arabella Anna kifejezetten jó párosítás.
Már bocs, de mi az, hogy "ha rajtam múlna"? Szerinted nem rajtad múlik?
DE!!!
Téged fognak megkérdezni. A Te gyereked, a Te döntésed elsősorban!
A párod meg kössön kompromisszumot.
Egyébként mindenben így megy ez nálatok, hogy a pasi dönt? És hol vagy TE???
Nem lebeszélni kell, hanem közölni vele, hogy nem lesz olyan neve a gyereketeknek, ami nem tetszik. Ne legyél már ilyen....
21.55-ös: nem irigylem a férjed
nem a kérdező gyereke, a KÖZÖS gyerekük, közös döntés. neki ugyan úgy nincs joga egyedül dönteni erről, mint a férjének.
kompromisszumot kell kötni, lehet, hogy nem lesz egyszerű, de mindenképp erre kell törekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!