Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudom lebeszélni a...

Hogyan tudom lebeszélni a férjem? Borzalmas nevet akar adni a lányunknak!

Figyelt kérdés

Kitalálta, hogy legyen ARABELLA....nekem taknyosorrú koszos szakadt ruhás gyerek jut eszembe a nev hallatán :(

Mondtam, hogy legyen simán Bella, mert az Nekem is tetszik.

Ragaszkodik ehez a névhez....Izabella, Annabella, Bella nekem mindegyik tetszik, de ez az Arabella....még a Mirabellába is belemegyek, pedig az sem tetszik annyira....

2011. júl. 24. 18:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hát szerintem közösen kell megegyeznetek. A név körül nekünk is ment a vita, de sikerült közösen találnunk nevet. Nekem amúgy a Belláról egy tehén jut eszembe (bocsi az off-ért) DeBella.
2011. júl. 24. 19:14
 12/30 anonim ***** válasza:
58%

Mond meg neki hogy közös a gyerek, úgy hogy közös a döntés is a nevéről.

Szegénynek nehogy már Arabella legyen a neve :S

2011. júl. 24. 19:24
 13/30 anonim ***** válasza:
tényleg borzasztó, a bella az jó a többiről gusztustalan tehén méretű áááááá. Nem dönthet csak ő, ha viszont nem tántorít, és nem veszi figyelembe mit szeretnél, egyszerűen diktáld be amit szeretnél, és te sem törődj vele. a picikéd ezzel a névvel kell hogy éljen, és szerintem a név hangzása meghatározó, ha látatlanban ítélnek esetleg az emberről pl.munkahelyen vegyük fel, ne vegyük fel húúú annabella, biztos egy tehén azt ne. bocs az offért
2011. júl. 24. 19:26
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Pontozzatok le,ha úgy tetszik,de nekem nagyon bejön ez a név.Amúgy Erdei Zsolt(madár) feleségét hívják így,spanyol eredetű.
2011. júl. 24. 19:30
 15/30 anonim ***** válasza:
Ezt is megmutathatod a férjednek: [link]
2011. júl. 24. 19:32
 16/30 A kérdező kommentje:

NEM PONTOZLAK LE, AZÉRT, MERT TETSZIK!!

Hiába Erdei Zsolt felesége, nekem akkor sem tetszik.

Egy spanyol lányon nem is fura annyira...de saját gyerekemen nem tudom elképzelni!!

2011. júl. 24. 19:39
 17/30 anonim ***** válasza:

Akinek tetszik vagyok :)

És ha kompromisszumot kötnétek és Anna Arabella lenne?Aztán úgyis az Annát használná a kicsi.

Szerencsére nálunk nem volt ilyen gond,párom szó nélkül elfogadta az Ármin nevet kisfiúnknak,tőlem hallotta először de nagyon tetszik neki.

2011. júl. 24. 20:16
 18/30 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszik:) Tényleg nagyon szép név, szerintem.

És ha két nevet adnátok neki? Az előző Arabella Anna kifejezetten jó párosítás.

2011. júl. 24. 21:40
 19/30 anonim ***** válasza:
25%

Már bocs, de mi az, hogy "ha rajtam múlna"? Szerinted nem rajtad múlik?

DE!!!

Téged fognak megkérdezni. A Te gyereked, a Te döntésed elsősorban!

A párod meg kössön kompromisszumot.

Egyébként mindenben így megy ez nálatok, hogy a pasi dönt? És hol vagy TE???

Nem lebeszélni kell, hanem közölni vele, hogy nem lesz olyan neve a gyereketeknek, ami nem tetszik. Ne legyél már ilyen....

2011. júl. 24. 21:55
 20/30 anonim ***** válasza:
38%

21.55-ös: nem irigylem a férjed

nem a kérdező gyereke, a KÖZÖS gyerekük, közös döntés. neki ugyan úgy nincs joga egyedül dönteni erről, mint a férjének.

kompromisszumot kell kötni, lehet, hogy nem lesz egyszerű, de mindenképp erre kell törekedni.

2011. júl. 24. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!