Mennétek koncertre 4 hónapossal? Ha meg lehet oldani hogy halkabb, csendesebb részen vagy vele?
Próbálim beleképzelni magam...
Kint állok egy csarnok előtt babakocsival...
Kijön apuka és bemegyek....
2 szám múlva kijövök, apuka épp szaross pelenkát cserél, így 2 számról mindketten lemaradunk, de bemegy apuka...
Én próbálon visszaaltatni a gyereket, de letelik újabb 2 szám, apuka kijön, éa folytatja az altatást én bemegyek...
A bizti őrök egyre furábban néznek, lehet valamelyik màr inkább átveszi a bébit.
Basszus a cumi nálam maradt így ki kell menjek újabb két szám kimarad...
Mire visszaérek már a búcsúdal megy...
Hú de jót szórakoztunk...
Egy honap aztan sokat valtoztat...
Oszinten, ebbe te belegondoltal? Igen pici
Egy ekkora gyereknek egy koncerten semmi keresni valoja
Vagy maradsz a seggeden otthon, vagy apuka marad, vagy keresel mellé valakit arra a pár órára
De ugy latom fontosabb ndked a bulika mint a gyereked, tehat irhatunk mi itt barmit, ugyis elmesz es elviszed leszarva a gyereked komfortjat
Remelem azert majd a parodnak tobb esze ledz, es ő legalabb eszbe kap hogy lehet nem kene vinni a kicsit
Amúgy be engedik, nincs olyan, hogy nem, 4-5 hónapos gyerek nem olyan kicsi. Utánna kéne nézni, hogy csomó ember visz ekkora gyereket koncertre zajvédővel a fején és egyiknek sem lett baja. Láttam én is totyogóst metál fesztiválon nagyon kis cuki volt, nem volt még 1 éves, fejhallgató volt rajta és elvolt nyugiba, nem stresszelték túl a dolgot. A gyerek is hozzá szokik a környezethez ha viszed ilyen helyekre. Én talán az első koncerten amin ott voltam 3 éves lehettem elvileg jól bírtam, 6 évesen emlékszem, hogy kifejezetten élveztem a bulit. Annyi lett az eredménye, hogy azóta is imádok koncertre járni.
Túl van aggódva rendesen, a kérdező lazán felkészül mindenre nem fog beszarni, ha sír, éhes vagy pelenka csere kell, a gyerek sem lesz stresszes mert anyuka sem az.
Kezdjük ott, hogy egy fesztivál nem zárt térben van, ott hátrébb, arrébb lehet menni, itt meg egy zárt teremről van szó.
Attól mert más idióta, nekünk is törvényszerűen annak kell lenni?
Hiába ámítjátok magatokat, nem, nem fogják beengedni.
Amúgy ez milyen bulika lenne egyáltalán, ki-be rohangálni?
Nem beszélve, hogy totál hülyének nézne mindenki.
Gondolom a férjed mindenképp menni akar, te meg nem akarod, hogy egyedül menjen, inkább elcitálod a gyereket is.
Mert azt nekek ne próbálja senki bemesélni, hogy ez hú mekkora szórakozás lenne.
Remélem úgy elzavarnak, mint a huzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!