Mennétek koncertre 4 hónapossal? Ha meg lehet oldani hogy halkabb, csendesebb részen vagy vele?
Biztos jó lesz mikor ott bekakil a tömegben, te meg padot keresel majd a pelenkás táskával a válladon. :D
Én ha ott lennék, tuti szánalmasnak gondolnám amit látok, hogy cserélgetitek egymást, meg kínlódtok, ahelyett, hogy valaki otthon maradt volna. Egy gyereknek nem ott a helye.
#40 igyál egy kis citromfűteát, hátha nem leszel ennyire frusztrált, és a gyereked is nyugodtabb lesz.
A pelenkázótáska rajta van a babakocsin, esélyem se lenne elindulni nélküle.
A saját dolgodat nehezíted meg azzal, hogy görcsölsz.
4 évesen kezdtem a koncertre járást (Szandi koncerttel 😆) A tinédzser és a fiatal felnőtt éveimet is végigkísérték a koncertek. De eszembe nem jutna kisbabával elindulni koncertre.
Kérdező, azért tettél fel kérdést, mert te is bizonytalan vagy, hogy ez jó ötlet-e. Nem, nem jó ötlet. Tömeg van, zaj van, kosz van. Tisztában vagyok vele, hogy nem minden zenekar olyan, hogy "ó, majd lesz másik koncert", mert egyáltalán nem biztos, hogy lesz, vagy ha lesz is, akkor a mostani felállással. Ezek az események bár hasonlóak, megismételhetetlenek. De 4 hónappal ezelőtt új fejezet nyílt az életedben. Felelős vagy egy kicsi emberért, aki teljes mértékben rád van utalva. Ha egy icipici kétely is van benned, hogy a baba jól érezné magát a koncerten, akkor inkább ne vidd.
4 honaposan éppen vége a 4. Trimeszternek
Jézusom...
Én is így gondolom, hogy akármit írnak, van valami kifogás rá, akkor meg nem tudom mire fel a kérdés.
Őt nem érdekli a zaj, a fertőzések, a sokk amit a tömeg és a zaj okoz, a tortúra, hogy a gyerek nem fog tudni aludni, enni addig, semmi.
Maximum 18 évesek lehetnek, de még azoknak is több eszük van.
Abban bízom nagyon, hogy odamennek nagy mellénnyel, aztán be se engedik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!