Mennétek koncertre 4 hónapossal? Ha meg lehet oldani hogy halkabb, csendesebb részen vagy vele?
Mondjuk azt nem írta a kérdező milyen koncert, ha csak egy sima gyerek együttes ahol azért nincs "durvulás" akkor talán, de még lehet, hogy oda is kéne a zajvédő a hangosítás miatt.
De egy felnőtt koncertre nyilván nem vinném! A fesztiválokon sem értettem soha ezeket a szülőket.. :/
Egyet is értek itt a többi kommenttel, meg nem is.
Én bőven láttam már 4-5 hónapos gyerekeket szabadtéri koncerten, főleg hordozóban. Mondjuk zárt térire én sem vinném. A fültokkal a fülükön úgy aludtak, mint a bunda. Ettől függetlenül én sem vittem kb. sehova ennyi idősen, de azért, mert nagy macera volt vele minden.
Szerintem ez legnagyobbrészt a gyerekedtől függ, hogy milyen a hibitusa... Van, akinek minden IS mindegy és csak anya legyen közel, és van olyan baba, aki meg utálja az egészet, és sír, nyűglődik egy egy ilyen procedúra alatt (mint bevásárlás, orvoshoz járás, ügyintézés stb.)
“ Ne alvás időbe essen, ne legyen éhes, vigyük a pelenkázó táskát, babakocsi, vagy hordozó, lehetőleg ne a legnagyobb tömegben menjünk stb.”
Alvásidőben a legkényelmesebb. Ő alszik a babakocsiban, te meg válogathatsz kedvedre.
Ne legyen éhes? Megetetem indulás előtt. 🤷🏻♀️ A pelenkázótáska meg mindig be van készítve, nem kell rá külön figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!