Mi van, ha nem tudok úgy kötődni a második gyerekhez, mint az elsőhöz?
4 hónapos a fiam. Nen tudom jobban leírni: nem kötődök annyira hozzá, mint a lányomhoz, aki most 10 éves. Az elsővel szinte gyerek voltam, amikor megszületett. Vele együtt nőttem fel. Nekem ő a világon a legfontosabb és most azt látom, hogy megviselte az, hogy lett még egy gyerekem.
Nagyon rosszul hangzik, de olyan mintha bántanám vele, nagyon féltékeny. Nekem pedig ez rosszul esik. Sokszor sírva megy reggel a suliba, velünk akarna maradni. Olyankor egész nap rossz kedvem van nekem is és alig várom, hogy hazajöjjön. De a babához meg ezért nen tudok teljes nyugalommal viszonyulni. Mi lesz így?
Ma az iskolában is volt vele baj. Egyébként sem kifogástalan a viselkedése sok a panasz a visszabeszélés miatt, meg nagyon makacs. De ma olyanokat csinált, ami ennél durvább.
Biztosan ez is emiatt volt.
Lehet, hogy abban igazatok van, hogy nekem sincs minden a helyén az új helyzettel kapcsolatban. Először ezen próbálok meg változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!