Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babasírás így áthallatszik?

A babasírás így áthallatszik?

Figyelt kérdés

Ha kertes házban élünk és a szomszédban születni fog egy baba, ugye nem fogjuk áthallani a sírását? Ha ők is bent vannak a házban, meg mi is, akkor esély sincs rá nem? Mert ha ordibálnak a szomszédok azt halljuk, a babasírás van olyan hangos?

(Nem vagyok gyerekellenes, és tudom, hogy egy pici baba sír, de azért érdekel mire készüljünk)

2022. márc. 27. 14:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
59%

2,5 es 6 evesek a gyerekeim. Nem lennek a szomszedaink helyeben, pedig rendszeresen rajuk szolok, es nem ordibalhatnak se kint, se bent, megis megtortenik, mivel gyerekek. Az esti fektetest 8-kor szigoruan betartjuk. A napkozbeni siras szerintem semmi ahhoz kepest, mint mikor nem tudsz este kikapcsolni, ejjel meg aludni, de ha az is zavar akkor erremax. a tanyara koltozes adhat vegleges megoldast, vagy jobb esetben egy jol szigetelt haz, meg zajszuros fulhallgato. Nekem egy uj epitesu 4 lakasos hazban volt alsoszomszedomnal neha egy baba, amikor az ottlako neninel ottaludt a gyereke es a csaladja, hat jo szar volt. Mikor mi ott tartozkodtunk, es habgosak voltak a gyerekek, odamentem elnezest kerni hozza, es mondtam, hogy mar nem leszunk itt sokaig.

A mostani hely is egy negylakasos tarsashaz, a szomszed kertes hazban nincs gyerek, de valahol a kornyeken az utcaban van, rendszeresen hallom a visitasat.

2022. márc. 27. 22:11
 32/36 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem költözz tanyára. Ott nincs szomszéd, nincs sírás. Ha most egy kis babasírástól dekoncentrált leszel, mi lesz ha kint játszanak majd a kertben?? A szomszéd gyerekei ezerszer hangosabbak most 3-5 évesen mint babaként.
2022. márc. 27. 23:52
 33/36 anonim ***** válasza:
Fogod. Főleg ha kiengedik majd az udvarra. Egy komplett nyarunkat tette pokollá a szomszéd, a visító kis kölök csak a nyitott ablakunk alatt bírt játszani. De tényleg, egész álló nap bőgött meg nyávogott, én még ilyen gyereket nem láttam.
2022. márc. 28. 09:30
 34/36 A kérdező kommentje:

33-as, miért költözzek? El tudom viselni ha nem fejhangon fog ordítani és nem fogjuk hallani.

Azt kifelejtettem, hogy a mi telkünk határában van az ő házuk fala, ergo az udvaruk nem a mi házunkra néz, a házuk másik oldalán van az udvar.

2022. márc. 28. 10:20
 35/36 anonim ***** válasza:
92%

" El tudom viselni ha nem fejhangon fog ordítani és nem fogjuk hallani"

Ja úgy az ütvefúró is elviselhető ha nem hallom 😂😂😂

2022. márc. 29. 00:24
 36/36 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2022. márc. 29. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!