Ha kertes házban élünk és a szomszédban születni fog egy baba, ugye nem fogjuk áthallani a sírását? Ha ők is bent vannak a házban, meg mi is, akkor esély sincs rá nem? Mert ha ordibálnak a szomszédok azt halljuk, a babasírás van olyan hangos?
(Nem vagyok gyerekellenes, és tudom, hogy egy pici baba sír, de azért érdekel mire készüljünk)
Nyugi, ha sír és halljátok, akkor max elköltöztök a szomszéd utcába, egészen addig, amíg az ottani szomszéd mamóka helyére is beköltözik egy fiatal pár.
2022. márc. 27. 16:44
22/36 anonim válasza:
Én csak akkor hallom, ha kint vagyok az udvaron. A házban egyáltalán nem.
2022. márc. 27. 16:53
23/36 anonim válasza:
Az èn lànyomat az első 4 hònapban tuti hallottad volna. Èjjel ès nappal.
2022. márc. 27. 17:16
24/36 anonim válasza:
Az én lányaim nem voltak sírósak szerencsére.
A fiam sem, bár ő szenvedni, nyüglődni nagyon tud, de nem olyan sűrűn. Napi 2-3x ha hangja van (ő most 10 hónapos lesz).
Mi ugyan panelban lakunk albérletben, nagyon vékonyak a falak és így is páran megjegyezték, hogy de jó hogy mi költöztünk ide, azóta tudnak aludni (előttünk egy fiatal pár lakott itt, állandóan buliztak). Oké, sok meló van abban, hogy azonnal reagáljak arra ha valami baja van, éjjel is óránként, de a gyereknevelés ezzel jár :)
Gyerek és szülő függő is, hogy mennyire fogod hallani. Lehet semennyire.
2022. márc. 27. 17:33
25/36 anonim válasza:
Nálunk az ikerszomszéd csak ritkán hallotta.
2022. márc. 27. 19:26
26/36 anonim válasza:
Sokat lesznek kint az udvarban biztosan nyáron és akkor simán van esélye. De szerintem kevésbé zavaró egy baba, mint egy ordítozó szomszéd...
2022. márc. 27. 20:14
27/36 anonim válasza:
Attól is függ, milyen messze vannak egymástól a házak. Amúgy ha mindkét háznál nyitva vannak az ablakok, akkor talán áthallatszik. Én laktam kertes házban, ugyan nem voltak kisgyerekes szomszédok, de például a pár házzal arrébb, ha kiabáltak az udvaron, simán oda hallatszott. De ha nagyobb lesz a gyerek és esetleg testvére(i) is lesz(nek), akkor arra számíts, hogy nyáron, ha kint játszanak, simán hallatszódni fog.
2022. márc. 27. 21:30
28/36 anonim válasza:
Ó, mire megszületnek a kistesók addigra már rég megszokja - vagy addigra már rég megszökik. ;-)
2022. márc. 27. 21:32
29/36 anonim válasza:
Milyen a szigeteles? Muanyag nyilaszarok, duplafalu uveg? Mert ha jo, akkor csukott ablaknal szerintem nem lesz veszesen zavaro.
2022. márc. 27. 22:01
30/36 anonim válasza:
Az én gyerekeimnek babakorukban alig volt hangjuk. Most viszont (2 és 4 évesek) ha kint játszanak az udvaron, akkor ugyan engem nem zavarnak, de rájuk szoktam szólni, mert szerintem a szomszédoknak már elegük van a sikoltozásokból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!