Panellakásban a babasírás inkább az alattunk vagy a felettünk lakót tudja jobban zavarni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 19:00
2/22 Ékezetes billetyűzet válasza:
Szerintem mindkettőt.
3/22 anonim válasza:
Akinek szomszédos a hálója a babaszobátokkal.
4/22 anonim válasza:
Meg az oldalt lévőt is.
De engem sosem érdekelt :D
5/22 anonim válasza:
Majd ha szaladni fog és húzkodja a kisautót a járólapon, na akkor fog az alsó szomszéd idegein táncolni, a sírás ahhoz képest semmi :)
6/22 anonim válasza:
A hang felfele megy jobban, amikor meg majd mászik, rohangál akkor a dübörgés majd a lenti szomszédot zavarja.
7/22 anonim válasza:
4es remélem egy népes kisebbségi család költözik majd mellétek, akik hasonló jellemmel rendelkeznek mint te, és 0-24ben üvöltetik neked a Kis Grófót:-D
8/22 anonim válasza:
Azt zavarja jobban aki kevésbé toleráns.
Évekig laktunk panelban. (minden tekintetben közöpső lakás)
Mindenhonnan lehetett hallani ha sírt a gyerek/baba.
Megtanultam ezzel is együttélni akkor. Meg a többi átszűrődő hanggal is.
9/22 anonim válasza:
7-es. Miért, szaladjak át elnézést keregetni ha sír a gyerek? Vagy ragasszam be a gyerek száját? A fejem tetejére is álhatok néha, nem tudom 5 mp alatt lenyugtatni, sajnos áthallatszódik, a szomszédokhoz, ez van. Én is hallgatom az olyan dolgokat amit nem akarok, szóval nem érdekelnek :D 4-es voltam.
10/22 anonim válasza:
Szerintem a sírás az egy dolog. A rohangálás, kocsit a földön tologatás, labdázás meg egy másik.
A síró csecsemővel nyilván nem lehet mit kezdeni, így toleráns az ember. De rohangálni, labdázni nem a lakásban kell hanem jàtszótéren, idvaron, kisautót tologatni meg szőnyegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!