Ha meg tudnék őrülni a babasírástól, akkor inkább ne is legyen gyerekem?
Pont, mint a 4.
3 gyerek van, a legkisebb még baba korban. Nem bírom, ha ordítanak. Nem is hagyom őket sírni. Valószínűleg ezért is lehet, hogy ritka nyugodt baba, ha öt percet áriázik naponta, az már ritkaság. Pl. ha fogzik vagy fáj a hasa.
Bárhová tudunk menni, nem ordít.
Én is így éreztem, ahogy Te, de saját babával valahogy más... Ott a megoldandó probléma miatt - saját szavaimmal élve -
"kikapcsol" az agynak az a része, ami frusztrált a baba sírás miatt. Pl. pelenkázás közben: először sír, mert be van kakilva. Utána észreveszi, hogy Anya MÁR SEGÍT rajta. Ekkor a miénk teljesen csendben van. Jön a hideg popsitörlő, kegyetlen sírás, de ahogy elveszem a hátsójától, újra megnyugszik. Szóval tudom előre, hogy ez lesz és nyugodt tudok maradni.
(2 hetes gyakorló anyuka, első babával)
Persze, nekem a sajátom az agyamra megy, főleg, ha nem lehet megnyugtatni.
Tiszta pelus, hasa sem fáj, evett, szép idő van, azt mégis ordít... :(
Szerencsére ritkán van ilyen, de ekkor kiugranék az ablakon, legszívesebben - képletesen, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!