Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha meg tudnék őrülni a babasír...

Ha meg tudnék őrülni a babasírástól, akkor inkább ne is legyen gyerekem?

Figyelt kérdés
Ma a repülőn kb fél órán át sírt egy baba, már 10 perc után az agyamra ment szegény...saját gyerek esetében is ennyire zavarna?

2017. szept. 10. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem feltétlenül ,de azért jobb ha vársz még vele .
2017. szept. 10. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom mennyire zavarna téged, de nem minden csecsemő bőg egyfolytában, persze nem tudni, hogy neked milyen gyereked lesz. Az enyémnek egyébként én nagyon szeretem a hangját, pedig vannak olyanok, akiktől a falra tudok mászni.
2017. szept. 10. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
A babasírásnak az a lényege, hogy az agyunkra menjen, különben éhenhalnának a csecsemők. Az meg, hogy más gyerek sírása különösen zavaró, teljesen természetes, hiszen tehetetlen vagy, nem mehetsz oda hozzá megnyugtatni. Ez ne tántorítson el a gyerekvállalástól, a sajátodhoz különleges kapcsolat fűz, így a sírásàt is másképp éled meg.
2017. szept. 10. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
3 gyerekem van..kb 2 perc után mintha az agyamat szaggatnák. Nekem az a furcsa amikor valakit abszolút nem zavar ha sír a gyereke...mert van ilyen.
2017. szept. 10. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Pont, mint a 4.

3 gyerek van, a legkisebb még baba korban. Nem bírom, ha ordítanak. Nem is hagyom őket sírni. Valószínűleg ezért is lehet, hogy ritka nyugodt baba, ha öt percet áriázik naponta, az már ritkaság. Pl. ha fogzik vagy fáj a hasa.

Bárhová tudunk menni, nem ordít.

2017. szept. 10. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Én is így éreztem, ahogy Te, de saját babával valahogy más... Ott a megoldandó probléma miatt - saját szavaimmal élve -

"kikapcsol" az agynak az a része, ami frusztrált a baba sírás miatt. Pl. pelenkázás közben: először sír, mert be van kakilva. Utána észreveszi, hogy Anya MÁR SEGÍT rajta. Ekkor a miénk teljesen csendben van. Jön a hideg popsitörlő, kegyetlen sírás, de ahogy elveszem a hátsójától, újra megnyugszik. Szóval tudom előre, hogy ez lesz és nyugodt tudok maradni.

(2 hetes gyakorló anyuka, első babával)

2017. szept. 11. 06:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze, nekem a sajátom az agyamra megy, főleg, ha nem lehet megnyugtatni.

Tiszta pelus, hasa sem fáj, evett, szép idő van, azt mégis ordít... :(

Szerencsére ritkán van ilyen, de ekkor kiugranék az ablakon, legszívesebben - képletesen, persze.

2017. szept. 12. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!