Utolso, gondolom persze,minden jatekot megtiltok majd a gyereknek a padlon. Futnak,labdaznak es kocsit tologat. Orulok hogy elvan es nem visit. Igy is osszevesznek orankent ketszer. Engem is zavar,de a gyerek ezzel jar. Megyunk napi 2 x le,plusz deli alvas. A maradek idoben meg hadd jatszanak mar.
2021. jún. 5. 06:34
12/22 anonim válasza:
11es sajnos a te fajtád az aki mindent hagy a gyereknek, de habzó szájjal rohan a szomszédhoz ha ők hangoskodnak az édesbabucika alvásidejében.
2021. jún. 5. 06:42
13/22 anonim válasza:
Hát akkor 11-es, azt kívánom neked fölétek is költözzön egyszer egy hozzátok hasonló hozzáállású család.
2021. jún. 5. 07:41
14/22 anonim válasza:
#12 a te fajtád meg az, akinek ki kéne húzni tanyára ahol senkit nem hall.
Mondom ezt úgy, hogy családi házban élünk, de éltem panelban is. Érdekes lett volna naponta berohangáni valakihez reklamálni. Abban meg igaza van a 11nek hogy majd biztos miattatol kötözi ki a gyereket az ágyba, nehogy érzékenylelkű childfreeke meghalljon valamit a szomszédból.
2021. jún. 5. 09:43
15/22 anonim válasza:
Én panelban nőttem fel és se rohangálni, se ugrálni, se labdázni nem szabadott benn... Nyilván a rohangálás előfordult néha, de a labdázást elég egyszerűen megszüntette anyukám, fenn volt a labda a szekrény tetején, akkor kaptuk meg ha lementünk a játszani a ház elé. Nem lettünk focisták, de a testvéremmel együtt felnőttünk beltéri labdázás nélkül is, és jó maradt a viszony a szomszédokkal is. (mondjuk ehhez lehet hozzájárult a padlószőnyeg is :D )
2021. jún. 5. 17:14
16/22 anonim válasza:
Nem tudom, mi is panelban lakunk, van felettünk baba, és hallom is sírni olykor, de abszolút nem az a hangerő, ami már zavaró lenne. 2-3 hónapos koráig kimondottan sokat sírt pedig... Ugyanígy az én gyerekeim sem zavarták soha a felső szomszédot (alattunk nincs senki, mert földszint). Lehet hogy csak nekünk van mákunk, hogy ebben a házban nem papírból vannak a falak? 😃 Lehet hallani, de közel sem annyira, hogy akár mi, akár a gyerekeink akármikor is ne tudtunk volna aludni tőle pl.
2021. jún. 5. 18:08
17/22 anonim válasza:
12/13 as 17 honaposom van,ez a korosztaly az aki most elvezi,hogy jon megy,a jatek neki hogy rohangal,nem tudok mit csinalni vele,nem lehet meg megkotozni,hiaba mondom hogy ne,megcsinalja ezerszer is. Egy 3 evest mar jobban lehet instrualni.
2021. jún. 5. 18:21
18/22 anonim válasza:
Van felettünk síró kisbaba meg páréves.
Nem zavar. A kicsi sír néha, ok, a nagy pedig jó, hogyha naponta félórát rohangál.
A szülők ugyanis nem ősanya-ősapa, hanem megtanították a nagyobbnak, hogy nem rohangálhat, meg autózhat a parkettán, mert zavaró.
Azt az esti apa hazajön és rohangálunk-időt meg simán kibírjuk :)
2021. jún. 6. 14:44
19/22 anonim válasza:
17-es, mikor rohangálna, megfogod és leviszed. Érdekes, nekem meg tudták tanítani már kicsiként is, hogy benn nem rohanunk, mert az alattunk élőt zavarja.
Nem egyszerű, de míg vállat vonsz, hogy "úgysem lehet", addig persze, hogy nem fog változni.
2021. jún. 6. 14:46
20/22 anonim válasza:
19-es egesz nap rohangal,neki ez a jatek. Semmivel nem ul le molyolni 5 percnel tovabb. Gyakorlatilag nem elhetnek a sajat lakasomban.nonszensz. alattunk az oreg suket,uvolt a teve ejszaka es hajnali 2-4 kozott hangosan beszelget a macskaval. Innentol kezdve pont letojom,hogy nappal a gyerek zorog. O meg ejszaka zavar engem. Ennyi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!