Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babasírás így áthallatszik?

A babasírás így áthallatszik?

Figyelt kérdés

Ha kertes házban élünk és a szomszédban születni fog egy baba, ugye nem fogjuk áthallani a sírását? Ha ők is bent vannak a házban, meg mi is, akkor esély sincs rá nem? Mert ha ordibálnak a szomszédok azt halljuk, a babasírás van olyan hangos?

(Nem vagyok gyerekellenes, és tudom, hogy egy pici baba sír, de azért érdekel mire készüljünk)

2022. márc. 27. 14:38
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
91%
Hát figyi, ha a kiabálást hallod, akkor valószínűleg a babasírást is fogod.
2022. márc. 27. 14:41
 2/36 A kérdező kommentje:
Jó, de üvöltözésre gondoltam. Olyan torkaszakadtából. (Nem a babaváró szomszédok üvöltöznek, hanem a másik oldalon)
2022. márc. 27. 14:42
 3/36 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy nyugodt kisbaba lesz és keveset fog sírni, de az is lehet, hogy állandóan sírni fog. Nekem a 2 nagyobb gyerekem babaként úgy üvöltött, mintha deathmetal énekesek lennének, tőlük zengett az utca, a 3.pedig teljesen normális, átlagos babasírással, kb meghallani nem lehetett.
2022. márc. 27. 14:46
 4/36 A kérdező kommentje:

Jézusom. 😅🤣

Azért remélem, hogy csendes baba lesz, pont azért költöztünk ide, idősek közé, hogy nyugink legyen. Erre meghalt az egyik mamóka és az unokája meg a várandós felesége beköltözött.

2022. márc. 27. 14:48
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Nyaron, nyitott ablakoknal hallani fogod. Amugy tenyleg gyerekfuggo is, hogy mennyire, az en elso gyerekem nagyon hangos vokt babakent, es most, 6 evesen sem epp halk. A kicsi babakent halk volt, de a dackorszak ota eleg brutal hangeron tooja, ha egyszer rakezd.
2022. márc. 27. 14:57
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

"pont azért költöztünk ide, idősek közé, hogy nyugink legyen. Erre meghalt az egyik mamóka és az unokája meg a várandós felesége beköltözött."

:) Előre megmondhattam volna, hogy az ilyesmi bármikor előfordulhat, meg az ellenkezője is, úgyhogy ilyen szempont miatt nem érdemes költözni.

Egyébként sok függ attól is, hogy mikor születik a baba és hogy mennyire fogják nyitva hagyni az ablakokat (merthogy nyáron sokkal inkább, mint télen, várhatóan).

2022. márc. 27. 14:59
 7/36 A kérdező kommentje:

Az nem gond, van klímánk, csak szellőztetés gyanánt nyitnánk. Inkább arra mennyi az esély, hogy zárt ablakok/ajtók mögött halljuk? :)

Tényleg nem vagyok baba ellenes, nem azért írtam ki, de szerintem mindenki félti a saját nyugalmát egy kicsit.

2022. márc. 27. 15:00
 8/36 A kérdező kommentje:
Nyáron születik, de asszem ez a jobbik eset, mert ha jól tudom egy újszülöttnek még nincs akkora hangja, mint egy pár hónaposnak.
2022. márc. 27. 15:02
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltam, hogy náluk mennyit lesz nyitva az ablak. De ha nálatok általában csukva lesz és jól hangszigetelt ablakaitok vannak, akkor nem lesz gond. :)
2022. márc. 27. 15:03
 10/36 A kérdező kommentje:
Jah, azt nem tudom. :) Vagy nyitva lesz, vagy nem:D
2022. márc. 27. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!