A babasírás így áthallatszik?
Ha kertes házban élünk és a szomszédban születni fog egy baba, ugye nem fogjuk áthallani a sírását? Ha ők is bent vannak a házban, meg mi is, akkor esély sincs rá nem? Mert ha ordibálnak a szomszédok azt halljuk, a babasírás van olyan hangos?
(Nem vagyok gyerekellenes, és tudom, hogy egy pici baba sír, de azért érdekel mire készüljünk)
Jézusom. 😅🤣
Azért remélem, hogy csendes baba lesz, pont azért költöztünk ide, idősek közé, hogy nyugink legyen. Erre meghalt az egyik mamóka és az unokája meg a várandós felesége beköltözött.
"pont azért költöztünk ide, idősek közé, hogy nyugink legyen. Erre meghalt az egyik mamóka és az unokája meg a várandós felesége beköltözött."
:) Előre megmondhattam volna, hogy az ilyesmi bármikor előfordulhat, meg az ellenkezője is, úgyhogy ilyen szempont miatt nem érdemes költözni.
Egyébként sok függ attól is, hogy mikor születik a baba és hogy mennyire fogják nyitva hagyni az ablakokat (merthogy nyáron sokkal inkább, mint télen, várhatóan).
Az nem gond, van klímánk, csak szellőztetés gyanánt nyitnánk. Inkább arra mennyi az esély, hogy zárt ablakok/ajtók mögött halljuk? :)
Tényleg nem vagyok baba ellenes, nem azért írtam ki, de szerintem mindenki félti a saját nyugalmát egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!