A babasírás így áthallatszik?
Ha kertes házban élünk és a szomszédban születni fog egy baba, ugye nem fogjuk áthallani a sírását? Ha ők is bent vannak a házban, meg mi is, akkor esély sincs rá nem? Mert ha ordibálnak a szomszédok azt halljuk, a babasírás van olyan hangos?
(Nem vagyok gyerekellenes, és tudom, hogy egy pici baba sír, de azért érdekel mire készüljünk)
Babája válogatja.
Nekünk kórházban kellett tölteni az első pár hetet, és sajna éjszakára nem maradhattam vele. Másnap mindig kaptam, hogy jó kis tüdeje van a gyereknek, felveri a többi babát úgy ordít.
Tesóméké kis macskanyekergéssel ért fel.
"inkább a későbbi időszakok lesznek problémásak"
De lehet, hogy addigra már el is költöznek majd a gyerekes szomszédok. :)
"szellemi munkát és jó lenne nem a gyereksírásra, zsivajra koncentrálni"
Engem sose zavar szellemi munkában se. :) Ne magyarázd be magadnak, hogy annyira zavaró lehet, mert tényleg nem. Egyébként meg valami zenével vagy zajszűrős fülhallgatóval is lehet tompítani. :)
Anyukaként mondom, a SZOMSZÉD gyereke rohadtul nem zavar a munkában. A sajátjaim csak azért, mert az ő problémáikkal nekem kell foglalkoznom.
Ennyire ne legyél antiszoc meg érzékeny, nem szexi.
Nem a szexiség a lényeg. :D
Amúgy de, antiszoc vagyok, mégis van vőlegényem aki szerint még szexi us vagyok.
Ja, nem csak a gyerekek zavarnának, vszeg egy flexelős, vagy bulizós szomszéd is kihajtana a világból.
Nem valószínű, hogy zavaró mértékben (hangerővel) áthallatsszon. Nem az a tipikus azért, hogy egy baba 24 órában üvölt.
Majd mikor ovis lesz és a kisbarátokkal visítoznak az udvaron, na az lehet fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!