Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babasírás így áthallatszik?

A babasírás így áthallatszik?

Figyelt kérdés

Ha kertes házban élünk és a szomszédban születni fog egy baba, ugye nem fogjuk áthallani a sírását? Ha ők is bent vannak a házban, meg mi is, akkor esély sincs rá nem? Mert ha ordibálnak a szomszédok azt halljuk, a babasírás van olyan hangos?

(Nem vagyok gyerekellenes, és tudom, hogy egy pici baba sír, de azért érdekel mire készüljünk)

2022. márc. 27. 14:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem max nagyon tompán hallanátok ha nem épp tárva nyitva van nálatok és náluk is az ablak. Egyébként szerintem ha ez nálatok a házvásárlásnál fontos szempont volt akkor inkább a későbbi időszakok lesznek problémásak. Dackorszakos "nem akarok menni" hisztik a ház előtt, sikítozva fogócskázások az udvaron. Legalábbis nekem ezek maradtak meg abból az idöszakból amikor kisgyerekesek laktak a szomszédunkban.
2022. márc. 27. 15:09
 12/36 anonim ***** válasza:
87%

Babája válogatja.

Nekünk kórházban kellett tölteni az első pár hetet, és sajna éjszakára nem maradhattam vele. Másnap mindig kaptam, hogy jó kis tüdeje van a gyereknek, felveri a többi babát úgy ordít.

Tesóméké kis macskanyekergéssel ért fel.

2022. márc. 27. 15:09
 13/36 A kérdező kommentje:
Igen, ettől is tartok egy picit, főleg azért, mert home officeban végzek szellemi munkát és jó lenne nem a gyereksírásra, zsivajra koncentrálni. Kicsit olyan vagyok, mint a penész, nem járok sehova. De mind1, nem rólam van szó, csak mondom leírom, hogy ezért aggaszt egy pindurit.
2022. márc. 27. 15:11
 14/36 anonim ***** válasza:
4%

"inkább a későbbi időszakok lesznek problémásak"

De lehet, hogy addigra már el is költöznek majd a gyerekes szomszédok. :)

2022. márc. 27. 15:13
 15/36 anonim ***** válasza:
30%

"szellemi munkát és jó lenne nem a gyereksírásra, zsivajra koncentrálni"

Engem sose zavar szellemi munkában se. :) Ne magyarázd be magadnak, hogy annyira zavaró lehet, mert tényleg nem. Egyébként meg valami zenével vagy zajszűrős fülhallgatóval is lehet tompítani. :)

2022. márc. 27. 15:15
 16/36 A kérdező kommentje:
Engem még az is zaklat ha beszélnek mellettem, ezért utáltam irodában dolgozni.:D Persze, majd próbálom ignorálni és zárt ablakoknál talán be sem fog hallatszani.
2022. márc. 27. 15:17
 17/36 anonim ***** válasza:
19%

Anyukaként mondom, a SZOMSZÉD gyereke rohadtul nem zavar a munkában. A sajátjaim csak azért, mert az ő problémáikkal nekem kell foglalkoznom.

Ennyire ne legyél antiszoc meg érzékeny, nem szexi.

2022. márc. 27. 15:57
 18/36 A kérdező kommentje:

Nem a szexiség a lényeg. :D

Amúgy de, antiszoc vagyok, mégis van vőlegényem aki szerint még szexi us vagyok.

Ja, nem csak a gyerekek zavarnának, vszeg egy flexelős, vagy bulizós szomszéd is kihajtana a világból.

2022. márc. 27. 16:04
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy zavaró mértékben (hangerővel) áthallatsszon. Nem az a tipikus azért, hogy egy baba 24 órában üvölt.

Majd mikor ovis lesz és a kisbarátokkal visítoznak az udvaron, na az lehet fárasztó.

2022. márc. 27. 16:24
 20/36 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon baba meg ház függő. Az én lányomnak akkora hangja volt, hogy a szülésznő megjegyezte az első felsírásnál, hogy "van ám hangja a kisasszonynak!" Tényleg nagyon hangosan sírt. Nem volt sírós, de amikor sírt azt max hangerőn. Most jön a csavar: a szomszédunk olyan 1,5-2 hónaposan megjegyezte, hogy milyen nyugis kisbaba, sose hallják a hangját 😃. Pedig nekem a dobhártyám akart kiszakadni néha, amikor rákezdett, de mégsem hallották át
2022. márc. 27. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!