Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sok anyuka miért ragaszkodik...

Sok anyuka miért ragaszkodik pontosan a szabályokhoz amiket a könyvekben olvas ahelyett hogy az ösztönére hallgatna?

Figyelt kérdés

Hozzátáplálás idejét,miből mennyi,mikor,miért..mindent pontosan betartanak,pedig a gyereknek semmi de semmi baja nem lesz ha esetleg még 2 hét van a hozzátáplálás kezdetéig és kap már kostolót.

Azt úgyis az anyukának kellene éreznie,hogy mikor mire érett meg a gyerek.Nem lehet a gyereknek tejet adni..dehogynem!forralva,boltit..nem tehéntejet mert ugye azt tudjuk nem tudják megemészteni...vagy sokan veszik a gyerekteákat hasfájás ellen,ahelyett hogy köményteát csinálnának a gyereknek..mindenki szíve joga dönteni..de akkor meg miért hurrogják le azokat az anyukákat akik esetleg nem akrnak a gyerek 1 éves koráig tápszerre költeni havi 25 000 ft-ot( minimum..) MINDENT annyira be akarnak tartani..pedig sokat tanulhatnánk nagyanyáinktól!!!

2010. szept. 13. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
52%
Nem lehet a gyereknek tejet adni..dehogynem!forralva,boltit..nem tehéntejet mert ugye azt tudjuk nem tudják megemészteni..Ezt te írtad, most meg írod,hogy sajnos nem tudsz jó tehéntejet szerezni, csak nem értelek.....
2010. szept. 13. 14:59
 52/65 A kérdező kommentje:
igen ezt mind tudom,de én akkoris forraltam!már előttem is írta valaki,hogy a bolti tejet is forralni kell..ha gyerek kapja akkor pláne kell.
2010. szept. 13. 14:59
 53/65 A kérdező kommentje:
a tehéntejet ha higítod akkor kb olyan mint a bolti..felesleges kukacoskodni..válaszokat is olvashatnál,mert azt egy kérdésre válaszoltam.
2010. szept. 13. 15:01
 54/65 anonim ***** válasza:
Én úgy értettem,hogy te írod, hogy ártalmas a tehéntej, így kezdet,hogy inkább a bolti, a végén meg már a tehéntejet áldod, te se tudod mikor mit ísz már....
2010. szept. 13. 15:03
 55/65 anonim ***** válasza:
:)
2010. szept. 13. 15:04
 56/65 A kérdező kommentje:
én áldottam???mondom olvassál már mielött kombinálsz
2010. szept. 13. 15:04
 57/65 anonim ***** válasza:

Szerintem te tenyleg nem erted, mivel boszitetted fel ezt a sok anyukat... azt szerettuk volna, hogy megertsd, hogy rossza megfogalmazasod/elkepzelesed, idezlek"boltit...nem tehéntejet mert ugye azt tudjuk nem tudják megemészteni". a bolti tej is tehentej, csak kevesbe zsiros, azt irni, hogy a bolti tej nem thentej butasag, inkabb hasznald a bolti/hazi tej elnevezest, mert nem helyes ahogy hasznalod...meg ha nem is ismered el...

ha 6 eves a gyermeked nem tudom, miert kell belekotnod a mostani kismamakba, mindenki azt ad es akkor a gyerekenek amit akar, ne csamcsogj ezen, mert egyszeruen nem a te dolgod. ha valaki konyvbol latja jonak nevelni, hat tegye ugy, mi sem szoltunk bele a tied nevelesebe...

2010. szept. 13. 15:10
 58/65 anonim ***** válasza:
:)
2010. szept. 13. 15:12
 59/65 A kérdező kommentje:
én se szóltam bele..az első válaszaim egyikében mondtam is hogy bocsi nem provokálni akartam,ezek szerint mégis úgy tűnt..én véleményeket vártam,ki mennyire tart be dolgokat..aztán a tejes kérdés bontakozott ki.
2010. szept. 13. 15:13
 60/65 anonim ***** válasza:
Te ezt az egyet emeltet ki,mit vártál?
2010. szept. 13. 15:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!